به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، علیرضا رزمحسینی استاندار خراسان رضوی در جلسه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی که با حضور رئیس مجمع نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، رئیس اتاق بازرگانی ایران و دیگر اعضای این شورا در محل سالن شهید باهنر استانداری برگزار شد، با اشاره به شرایط پیش آمده پس از شیوع کرونا در کشور و استان، گفت: از اسفندماه به دلیل وجود این ویروس سرعت
فعالیتهای اقتصادی استان کاهش یافت و بسیاری از تحرکات لازم را از دست دادیم.
او افزود: به منظور پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا در استان از تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا تبعیت کردیم و استان با مدیریت خوب دستگاههای سلامت و همراهی همه ارگانها و به ویژه بخش خصوصی از موج اول این بیماری عبور کرد.
استاندار خراسان رضوی با تاکید بر اینکه هنوز استان بر اساس ارزیابیهای ستاد ملی کرونا در وضعیت قرمز قرار دارد، ادامه داد: با توجه به اینکه در چند روز گذشته با کاهش محدودیتها مواجه بودیم، احتمال دارد ظرف چند روز آینده شاهد افزایشی در آمار مبتلایان باشیم.
رزمحسینی بیان کرد: اقدام مفید ستاد ملی مقابله با کرونا در مورد بازگشایی تدریجی اصناف سیاستی بود که در بسیاری از کشورها تجربه شد و شاهد بودیم که اصناف همکاری بسیار خوبی داشتند و اکثر کسبه هم پروتکلهای بهداشتی را رعایت کردند.
او تصریح کرد: قلمرو کشور ایران با توجه به ظرفیتهای ویژه خود قابلیتهای بسیاری برای سرمایهگذاری دارد و این مسئله ایاست که باید از آن نهایت استفاده را به نفع اقتصاد کشور ببریم.
استاندار خراسان رضوی تاکید کرد: یکی از برنامههای اقتصادی مدیریت استان در سال جاری تسهیل در اخذ مجوزها خواهد بود تا یک فعالان اقتصادی بتواند در عرض چند روز تا یک هفته مجوزهای لازم را دریافت کند.
رزمحسینی با اشاره به ضرورت تحقق شعار جهش تولید، اظهار کرد: فضای عمومی دستگاههای اجرایی و اداری باید به سمتی برود که همه ترغیب به سرمایهگذاری شوند و نهضتی در این زمینه شکل بگیرد.
غلامحسین شافعی رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با اشاره به شرایط کشور در مواجه با ویروس کرونا در این جلسه،گفت: ایران با توجه به تحریم اقتصادی با سربلندی قابل توصیفی بحران کرونا را مدیریت کرد و پیشرفت علمی، همبستگی عمیق مردم در برخورد با حوادث ملی و ایثار مردم را به رخ دنیا کشید.
او با تاکید بر اینکه تمام تلاشها باید برای نجات اقتصاد کشور متمرکز شود، افزود: تاکنون به دلیل شرایط کرونا صدها هزار بنگاه اقتصادی دچار مشکل شدهاند.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با اشاره به واحدهای صنفی متضرر از ویروس کرونا، ادامه داد: در چنین شرایطی منابع محدود با توجه به تقاضاهای نامحدود باید مدیریت شده و اولویتها برای توزیع مشخص شود تا به اقتصاد استان در این شرایط کمک کند.
حجتالاسلام نصرالله پژمانفر رئیس مجمع نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی در ادامه این جلسه گفت: با توجه به آثار اقتصادی فرهنگی و اجتماعی بیکاری در جامعه، دولت میتواند بخشی از اعتباری را که قرار است به عنوان بیمه بیکاری به فرد بیکار پرداخت کند به واحدها اختصاص دهد تا این واحدها تقویت شده و انگیزه ادامه راه پیدا بکنند.
او افزود: این حس باید در همه کارفرمایان ایجاد شود که اگر کارگر خود را بیکار نکردند دیده شده و حمایت میشوند.
انتهای پیام//ز.ق