به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه خبری «ای بی سی نیوز»، دهها معترض که برخی از آنها کاملا به سلاح گرم مسلح بودند پس از ورود به ساختمان پارلمانی ایالت میشیگان در آمریکا، آن را اشغال کردند. معترضان خواستار لغو محدودیتهای باقی ماندن در خانه بودند که به دنبال شیوع ویروس کرونا در این ایالت اعمال شده است.
این افراد که در قالب گروه «میهن پرستان آمریکایی» چنین اعتراضاتی را سازماندهی کرده بودند روز گذشته در حالی که برخی از آنها سلاح گرم به همراه داشتند، با نادیده گرفتن دستور العملها و رعایت فاصله اجتماعی وارد ساختمان پارلمانی ایالت میشیگان شده و در خیابانهای اطراف آن نیز تجمع کردند.
در همین حال پلیس نیز مانع ورود معترضان به ساختمان پارلمانی نشد و همزمان با ورود آنها به منظور احتیاط دمای بدنشان را کنترل کرد. بیش از ۱۰۰ معترض پس از ورود به داخل ساختمان با شعار «بگذارید ما کار کنیم» خواستار لغو محدودیتهای تردد و از سرگیری فعالیت مشاغل شدند.
به نظر میرسد این بزرگترین تظاهرات در میشیگان در حمایت از ایده دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا برای از سرگیری فعالیتهای اقتصادی در آمریکا پس از شیوع ویروس کرونا است. معترضان همچنین با مسدود کردن خیابانهای اطراف ساختمان از «گرتچن ویتمر»، فرماندار این ایالت خواستند تا با لغو قوانین محدود کننده موافقت کند. آنها مدعی بودند که دستور فرماندار ویتمر طبق قانون اساسی، نقض حقوق افراد است.
برخی از مقامات میشیگان هشدار دادند که معترضان به دلیل نقض قوانین رعایت فاصله اجتماعی جریمه خواهند شد. در این میان برخی از نامزدهای جمهوری خواه که خود را برای انتخابات کنگره آمریکا آماده میکنند از فرصت استفاده کرده و ضمن همراهی با معترضان خواستار لغو محدودیتها شدند.
«مایک دتمر»، کاندید جمهوری خواه کنگره ضمن سخنرانی برای معترضان از از فرماندار میشیگان خواست محدودیتها را لغو کند و اجازه از سرگیری فعالیتهای اقتصادی را به مردم بدهد.
بازگشایی فعالیتهای اقتصادی در ایالتهای آمریکا که توسط ترامپ در بحبوحه شیوع ویروس کرونا پیشنهاد و با مخالفت فرمانداران مواجه شد، اعتراضات گستردهای را در سراسر آمریکا به دنبال داشته است. بسیاری از حامیان ترامپ با برگزاری تظاهرات در ایالتهای آمریکا خواستار لغو محدودیتهای اجتماعی هستند.
سی میلیون آمریکایی در پی شیوع ویروس کرونا و متوقف شدن فعالیتهای اقتصادی برای دریافت بیمه بیکاری اقدام کرده اند. برخی از ایالتهای آمریکا محدودیتها را کاهش داده اند که این امر موجب افزایش شمار مبتلایان به بیش از یک میلیون نفر شده است.
کرونا بیش از یک میلیون ۶۹ هزار نفر را در آمریکا مبتلا کرده که از این میان بیش از ۶۳ هزار تن جان باخته اند.
انتهای پیام/