مدیرکل بازرسی استانداری تهران درباره استفاده واحد‌های پخت آش و حلیم از پنبه و الیاف به جای گوشت در ماه رمضان توضیحاتی داد.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، جمال زنگیشه مدیرکل بازرسی استانداری تهران در تشریح بازدید‌های سرزده از واحد‌های صنفی استان و بررسی کیفیت طبخ حلیم در سطح استان تهران گفت: پیرو دریافت برخی گزارش‌ها و دستور استاندار تهران مبنی بر بررسی استفاده واحد‌های پخت آش و حلیم از پنبه و الیاف به جای گوشت در حلیم از ابتدای ماه رمضان، گشت مشترک شامل مأموران بهداشت، رئیس اتحادیه، اداره کل تعزیرات و نیروی انتظامی با محوریت اداره کل بازرسی استانداری به صورت سرزده از چند واحد صنفی بازرسی صورت گرفت.

وی افزود: تاکنون هیچ مورد تخلفی از سوی واحد‌های صنفی پخت حلیم مبنی بر استفاده از پنبه و یا سایر مواد افزودنی غیر مجاز به جای گوشت در طبخ حلیم مشاهده نشده و شهروندان می‌توانند با اطمینان کامل حلیم مصرف کنند. این بازرسی‌ها به صورت مستمر و در قالب گشت مشترک در شهر و شهرستان‌های استان تهران تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.


بیشتر بخوانید: راز حلیم‌های پنبه‌ای فاش شد


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار