به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه با طرز تهیه کباب تسبیحی آشنا شوید.
مواد لازم برای کباب تسبیحی:
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
سینه مرغ چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز رنده شده آب گرفته ۲ عدد
خامه ۲ قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده ۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن ۱/۳ پیمانه
طرز تهیه کباب تسبیحی:
گوشت چرخ کرده را به همراه نیمی از پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زعفران و ۱ قاشق سوپخوری خامه مخلوط کرده و کاملا ورز میدهیم و گلولههایی به اندازه یک گردوی کوچک از مخلوط برداشته و در دست گرد میکنیم تا مایه گوشتی تمام شود با گوشت مرغ هم به همین صورت این کار را تکرار میکنیم فقط باید سایز قلقلیهای گوشت از قلقلیهای مرغ بزرگتر باشد تا بعد از پخت یک اندازه باشند.
به مدت ۱ ساعت قلقلیهای آماده را در یخچال قرار بدهید تا استراحت کنند بعد از طی این مدت قلقلیها را بصورت یک در میان به سیخ میکشیم و سیخهای آماده را در روغن ذکر شده سرخ میکنیم در حدی که رنگ بگیرند سپس در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد ۱۰ دقیقه قرار میدهیم تا مغز پخت شوند اگر فر نداشتید ادامه پخت را روی شعله گاز و با حرارت ملایم ادامه دهید پخت زیاده از حد باعث خشکی کباب میشود. کبابها را بعد از پخت در دیس کشیده و همراه پلوی زعفرانی سرو کنید.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/