به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر از غذاهای تکراری برنج و خورش خسته شدهاید و دلتان یک غذای جدید و در عین حال خوشمزه و سالم میخواهد، ما به شما ساندویچ مرغ و قارچ را پیشنهاد میکنیم. این ساندویچ را حتی میتوانید با مرغهای مانده از روز قبل تهیه کنید. در ادامه دو دستور متفاوت برای تهیه ساندویچ مرغ و قارچ را بخوانید.
۱. طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ با نان ساندویچی
مواد مورد نیاز (برای ۴ نفر)
مرغ ران و سینه دو تکه
پنیر پیتزا ۴ ورق یا ۲۰ گرم رنده شده
نان ساندیچی متوسط ۴ عدد
قارچ ۲۵۰ گرم
فلفل دلمهای یک عدد کوچک
نمک و فلفل و زردچوبه و آبلیمو به مقدار لازم
سس مایونز ۶ - ۵ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط ۲ عدد
خیار شور به مقدار لازم
روغن ۳ قاشق غذاخوری
زمان آماده سازی و پخت ۱ ساعت
دستور تهیه
در مرحله اول مرغ را با یک عدد پیاز و آب، کمی نمک و فلفل و زردچوبه روی حرارت بگذارید تا خوب بپزد.
پس از پخته شدن سینه مرغ آن را از آب جدا کنید و به صورت ریش ریش در آورید.
یک عدد پیاز را خرد کنید و با کمی روغن در ماهی تابه سرخ کنید. سپس زردچوبه را اضافه کنید و آن را هم بزنید تا به رنگ طلایی در آید.
فلفل دلمهای را ریز خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
قارچها را خرد کنید و در دقایق آخر به پیازها اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا قارچها آب نیفتد.
مرغهای ریش شده را اضافه کنید و خوب با مواد مخلوط کنید و تفت دهید.
پنیر پیتزا را روی مواد بریزید و صبر کنید تا آب شود.
۵ الی ۶ قاشق غذاخوری سس مایونز را با نصف فنجان آب مرغ و کمی آبلیمو مخلوط کنید و روی مواد بریزید و پس از یک دقیقه زیر شعله را خاموش کنید.
نان ساندویچی را برش دهید و کمی از خمیر وسط آن را جدا کنید.
مواد را بین نان ساندویچی بریزید و روی آن بسته به میل خودتان گوجه و خیارشور قرار دهید.
ساندویچ مرغ و قارچ شما آماده شد ... نوش جان ...
۲. طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ با نان تست
مواد مورد نیاز (برای ۱ نفر)
مرغ یک تکه
قارچ ۲۰۰ گرم
نان تست ۲ اسلایس
پنیر پارمزان ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۳ حبه
پنیر موزورلا ۱/۲ پیمانه
آب مرغ ۲-۳ پیمانه
کره ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی
روغن ۲ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده دلخواه
زمان آماده سازی و پخت ۱ ساعت
ابتدا باید سس قارچ را تهیه کرد. برای تهیه سس قارچ باید:
قارچها را بشویید و خرد کنید. کمی روغن درون تابه بریزید و سیر را ریز خرد کنید و به آن اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه تفت دهید تا سیرها معطر شوند. سپس قارچها را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کمی تیره شوند. سپس ۱ پیمانه آب مرغ را همراه با نمک و فلفل به آن اضافه کنید و زیر شعله را زیاد کنید تا به جوش آید. وقتی جوش آمد زیر آن را کم کنید و یک قاشق کره به آن اضافه کنید، هم بزنید تا ذوب شود. مواد را روی شعلهی ملایم بگذارید تا غلیظ شود. در صورت تمایل کمی جعفری خرد شده هم روی سس بریزید.
در ادامه کار مراحل زیر را انجام دهید:
کف یک تابه تمیز را کمی چرب کنید و روی شعله بگذارید تا داغ شود.
دو عدد نان تست را بردارید و یک طرف آن را با کره چرب کنید و سمتی که چرب کردید را داخل تابه قرار دهید.
پنیر موزورلا و پنیر پارمزان را به ترتیب روی نانها بریزید و صبر کنید تا پنیر روی نان ذوب شود.
سپس نانها را از تابه خارج کنید و روی بشقاب بگذارید.
روی نان از مرغ پخته و ریش شده بریزید.
سپس از سس قارچی که آماده کردید روی مرغها بریزید (سعی کنید بیشتر مواد سس را بریزید و آب آن را روی نان نریزید).
روی مواد را با نان دیگر بپوشانید و کمی فشار دهید.
ساندویچ شما آماده است ...
نکات پایانی
میتوانید از سیب زمینیهای پخته شده یا سرخ شده برای این ساندویچ نیز استفاده کنید.
ساندویچ مرغ را با هر نوع نانی میتوانید سرو کنید.
اگر زمانی برای پختن مرغ ندارید میتوانید سینه مرغ را به قطعات بسیار کوچ و نازک تقسیم کنید و آنها را درون تابه با کمی پیاز و روغن سرخ کنید.
منبع: ستاره
انتهای پیام/