محمود کردستانی مدیرکل صداو سیما مرکز سیستان وبلوچستان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت: گفت: از زمان شیوع ویروس کرونا یکی از پایههای ثابت کار، رسانه بود که صدا و سیما به عنوان یکی از اصلیترین ارگانها به میدان آمد.
اوگفت: بعد از انتخابات مجلس شورای اسلامی و نزدیک شدن به ایام نوروز در یک خلا خاص گرفتار شدیم، زیرا بیشتر رسانههای سیستان و بلوچستان به نوعی تعطیل شده بودند و فضای مجازی نیز در این مدت با توجه به نبود نظارتهای لازم آسیبهایی را وارد کرد.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان افزود: در این زمان تکلیف رسانه مشخص بود و با توجه به حجم برنامهها و به منظور آرام کردن جو جامعه، رادیو شهری، تلویزیون، فضای مجازی و ... همه با تمام ظرفیت به موضوع کرونا پرداختند.
او بیان کرد: در این مدت ۳۱ هزار و ۹۴۵ دقیقه برنامه در صدا، ۳۹ هزار و ۶۶۴ دقیقه در سیما، ۲ هزار و ۲۸۵ دقیقه در فضای مجازی و ۲ هزارو ۳۲۵ دقیقه در پخش خبر به موضوع کرونا پرداخته شده است.
کردستانی ادامه داد: از زمان شیوع کرونا دوبله بسیاری از انیمیشن ها، موشن گرافیهای مهم و موثر، همکاری تنگاتنگ با ستاد مبارزه با کرونا و سه دانشگاه علوم پزشکی استان، تهیه و تولید برنامهها و گزارشهای نقادانه، حفظ روحیه جامعه و روند عادی برای تولید زندگی البته با مراقبت، پخش تیزرها، کلیپها و برنامههای نمایشی تامین و تولید شده است.
وی گفت: با وجود اینکه صرفا شبکه آموزش متولی پخش برنامههای آموزشی است، اما به دلیل اینکه در برخی مناطق سیستان و بلوچستان گوشی موبایل یا اینترنت وجود ندارد، تنها استانی هستیم که با آموزش و پرورش وارد مذاکره شدیم و مباحث آموزشی دانش آموزان سال یازدهم و دوازدهم را پخش میکنیم.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان افزود: همچنین از ابتدای شیوع کرونا تاکنون استودیو سلامت جنوب استان در ایرانشهر با حضور فرمانداران، بخشداران، رییس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر و علمای شیعه و سنی برپا شد که به ارائه گزارش به رادیو استان و رادیو سراسری پرداخته است.
او اظهار داشت: اجرای برنامه بهداشت بلوچی با هفتهای ۲ برنامه ۳۰ دقیقهای که ۱۰۰ درصد به موضوع پیشگیری، بهداشت و درمان کرونا پرداخته و رادیونما روزانه صدها تصویر با همین موضوع پخش شده است.
کردستانی گفت: سهم سیستان نیز از زمان شیوع ویروس کرونا یک آیتم اختصاصی به کرونا در رادیو شهری زابل با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی زابل، کارشناسان، پزشکان و ... بوده است.
او تصریح کرد: ارتباط منظم کلیه برنامههای صبح شرقی، عصر همدلی، جوان، و ... با گزارشگران شمال و جنوب سیستان و بلوچستان در قالب صدها گزارش زنده و تولیدی، اختصاص یک آیتم ثابت در برنامه صبح شرقی به سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی و ارائه آخرین آمار و دستورالعملهای بهداشتی استان از دیگر برنامههای صدا و سیما بوده که همه روزه از ابتدای بحران کرونا تاکنون در حال انجام است.
او افزود: برنامههای معارفی شیعه و سنی رادیو با حضور علمای اهل تشیع و تسنن و بررسی تعطیلی تجمعات مذهبی مساجد، نمازهای جمعه و جماعات نیز از دیگر برنامههای صدا و سیمای سیستان و بلوچستان است.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان گفت: همچنین از زمان شیوع ویروس کرونا برای پخش کارهای خیر و تولید ماسک تا بخشیدن اجاره مالکان واحدهای تجاری و دعوت از تعدادی از آنان برای پخش تیزرها، زیرنویسها و ... هیچ محدودیتی وجود نداشته است.
او اظهار داشت: در تلاشیم با تولید و اجرای برنامههایی برای دوران زیست با کرونا و پسا کرونا نیز روحیه جامعه و مخاطبان را حفظ کنیم.
انتهای پیام/گ