املت با پنیر پیتزا یک غذای ساده، زود هضم و بسیار خوش طعم و لذیذ بوده و انتخابی مناسب برای پذیرایی ساده در وعده‌های غذایی صبحانه و شام است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، گاهی اوقات انتخاب یک غذای ساده و آسان پز، اما متفاوت مانند املت با پنیر پیتزا می‌تواند یک جایگزین مناسب برای غذا‌های سنگین و دیر هضم بوده و در عین حال باعث ایجاد یک تنوع غذایی در سفره شما شود. ترکیب تخم مرغ با پنیر پیتزا باعث شده است که این غذای خوش طعم حاوی مقدادیر زیادی از کلسیم و پروتئین باشد. در ادامه شما را با طرز تهیه املت پنیر پیتزا، این غذای خوشمزه و خوش عطر آشنا می‌کنیم، لطفا همراه ما باشید.

مواد لازم:

تخم مرغ ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
سرکه ۱ قاشق غذا خوری
سیر خرد شده ۵ حبه
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
فلفل دلمه ۱ عدد
آب ۱ قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا به میزان لازم (به دلخواه)
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه املت با پنیر پیتزا؛ ساده، اما بسیار لذیذ

دستور پخت

ابتدا تخم‌مرغ‌ها را به همراه یک قاشق غذاخوری آب در ظرفی جداگانه کاملا هم بزنید.
سپس حبه‌های خرد شده سیر را به همراه پیاز خرد شده و بکینگ پودر به تخم مرغ‌ها اضافه کنید.
فلفل دلمه‌ای خرد شده را نیز به مواد اضافه کنید و کاملا بهم بزنید تا یکدست شوند.
در آخر سرکه را اضافه کنید و پس از داغ شدن تابه مواد را درون آن پهن کنید.
پس از اینکه مواد درون تابه تقریبا نیم پز شدند، پنیر پیتزا را روی آن به طور یکنواخت بریزید.
می‌توانید پنیر پیتزا را روی نیمی از مواد ریخته و نیمه دیگر را روی آن تا کنید.
چند دقیقه درب تابه را گذاشته و اجازه دهید پنیر روی مواد پخته شود.
می‌توانید آن را با گوجه فرنگی تزیین کنید.

اکنون غذای شما آماده سرو است.

وجود یک چاشنی خوشمزه مانند سس سالسا در کنار املت پیتزا می‌تواند طعم بی‌نظیر آن را چند برابر کند. البته هر کس بنا بر سلیقه و ذائقه شخصی خود می‌تواند چاشنی مورد دلخواهش را انتخاب نماید. در ادامه می‌توانید با طرز تهیه این سس خوش طعم آشنا شوید.

طرز تهیه سس سالسا

مواد لازم :

گوجه فرنگی ۵ عدد
پیاز ۱ عدد
گشنیز خورد شده ۱ قاشق غذا خوری
جعفری خورد شده ۱ قاشق غذا خوری
سیر ۱ حبه
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ۱ عدد
فلفل سبز (دلخواه) ۱ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا پوست گوجه فرنگی‌ها را بگیرید و خرد کنید. سپس فلفل سبز و فلفل دلمه را اضافه کنید. پیاز و سیر را به همراه بقیه مواد اضافه کنید و درون غذا ساز بریزید تا کاملا باهم مخلوط شوند و به صورت پوره در آیند.

سس سالسا را قبل از مصرف، درون ظرف دربسته به مدت ۱۲ ساعت در یخچال نگهداری کنید تا تمام مزه‌های درون سس به خورد هم بروند. پس از گذشت این زمان می‌توانید از این سس سالسا به عنوان چاشنی لذیذ در کنار املت با پنیر پیتزا آماده شده است.

سخن آخر

املت غذایی است که نه تنها در ایران بلکه در اکثر کشور‌های جهان آن را به شکل‌های مختلف طبخ می‌کنند. از انواع املت می‌توان املت با قارچ، املت با اسفناج و املت فرانسوی را نام برد. استفاده از پنیر پیتزا در املت به خاطر بوی مطبوع، آن را دلچسب‌تر کرده و باعث محبوبیت این غذا در میان اکثر افراد و بخصوص کودکان می‌شود. همچنین با انتخاب این غذا در وعده‌های غذایی خود می‌توانید تنوع ایجاد کنید. لطفا تجربیات و نظرات خود در مورد این روش پخت املت را برای ما ارسال نمایید.

منبع: ستاره

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، آشپزی ایرانی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
محمدرضا
۲۲:۵۲ ۱۳ آذر ۱۳۹۹
نیاز ب رب نداره؟
Iran (Islamic Republic of)
مهدی
۲۲:۴۴ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
سلام..
من با همین دستور درست کردم.
واقعا بی نظیر شد.