به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ حمیدرضا کرمی با اشاره به تبعات منفی شیوع کرونا بر صنعت گردشگری، اظهار کرد: طی سه ماه اخیر که این بیماری شیوع پیدا کرد، بخشهای مختلف گردشگری با رکود و تعطیلی کامل مواجه شد و فعالین این حوزه زیان مالی زیادی دیدند.
او به پیش بینی وضعیت گردشگری داخلی در دوران پساکرونا پرداخت و گفت: در بین گردشگران و علاقمندان به سفر افرادی هستند که از نظر مالی وضعیت خوبی دارند و کرونا لطمه اقتصادی چندانی به آنها وارد نکرده، برای همین اکنون منتظرند تا این بیماری تمام شود و بتوانند دوباره سفرهایشان را آغاز کنند.
رئیس انجمن صنفی راهنمایان گردشگری استان کرمانشاه ببان کرد: هر ساله آمار بالایی از گردشگرانی که در در زمان پیک سفر به مناطق مختلف کشور مسافرت میکنند را افراد شاغل در دستگاهها و ادارات دولتی تشکیل میدهند که درآمد متوسطی دارند و اگر در دوران پساکرونا برای آنها حمایتی در نظر گرفته شود، برنامه سفر خواهند داشت.
او عنوان کرد: بهنظر میرسد دولت میتواند در کنار تعطیلی یک هفتهای برای رونق گردشگری در پساکرونا، با تعریف بستههای تشویقی و در اختیار قرار دادن بنهای تخفیف سفر به این قشر، آنها را ترغیب به مسافرت در این دوران کند تا رونق دوبارهای در گردشگری داخلی داشته باشیم.
کرمی یادآورشد: البته در پساکرونا اقشار و گروههایی نیز هستند که به دلیل مشکلات اقتصادی که کرونا برای آنها بوجود آورده، تا مدتی نمیتوانند برنامهای برای سفر و گردشگری داشته باشند که از جمله این افراد میتوان برخی بازاریان را نام برد.
او اعلام کرد: موضوعی که در پساکرونا باید حتما روی آن کار شود تا دوباره رونق گردشگری داشته باشیم، این است که مردم را از بعد روانی آسوده خاطر کنیم که در تمامی زیرساختهای حمل و نقل و تاسیسات گردشگری پروتکلهای بهداشتی رعایت میشود.
رئیس انجمن صنفی راهنمایان گردشگری استان کرمانشاه در ادامه عنوان کرد: معتقدم پس از فروکش شدن بیماری کرونا بین شش تا یکسال طول خواهد کشید تا گردشگری داخلی ایران به رونق سالهای اخیرش برگردد.
او همچنین خواستار تجدید نظر در پروتکلهای بهداشتی حوزه گردشگری کشور شد و گفت: تا پیش از شیوع کرونا، در حوزه گردشگری تا حدودی پروتکلهای بهداشتی بصورت جدی رعایت نمیشد که از این پس باید این کار را انجام دهیم. برای مثال پیش از ورود گردشگران به هر استانی وضعیت سلامتی آنها در قالب پرسشنامههایی بررسی شود و یا اینکه هتلها و رستورانها را نیز براساس میزان رعایت بهداشت آنها درجه بندی کرد.
انتهای پیام/ز