به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، در زمان عقد قرارداد کارلوس کی روش با فدراسیون فوتبال برای ادامه سرمربیگری او در تیم ملی کشورمان تا جام ملتهای ۲۰۱۹ امارات، بندی در قرارداد این مربی درج شد که طبق آن در صورت سوم شدن تیم ملی در جام ملت ها، او باید ۲۰۰ هزار دلار از این فدراسیون پاداش بگیرد.
نمونه چنین بندی در قرارداد کی روش با فدراسیون فوتبال در جام ملتهای ۲۰۱۵ استرالیا هم وجود داشت با این تفاوت که در جام ملتهای امارات برخلاف آن دوره دیدار رده بندی برگزار نشد و تیم ملی کشورمان پس از شکست ۳ بر صفر مقابل ژاپن حذف شد.
در نهایت سرمربی پرتغالی اسبق تیم ملی پس از برخی اقدامها مانند ارسال ایمیل ابراهیم شکوری، سرپرست دبیرکلی فدراسیون به خودش و اینکه در این ایمیلها از سوی این مدیر جوان به احضار به کمیته اخلاق فیفا تهدید شد، دست به مقابله به مثل زده و با جدیت بیشتری تصمیم گرفت برای دریافت ۲۰۰ هزار دلار مندرج در قراردادش به کمیته تعیین وضعیت فیفا شکایت کند.
به نظر میرسد استناد کی روش هم این بود که هرچند دیدار رده بندی هفدهمین دوره جام ملتها برگزار نشده است، اما AFC ایران را در ردیف سومین تیم برتر این رقابتها قرار داده است.
در نهایت کمیته تعیین وضعیت فیفا پس از بررسی دلایل شکایت کی روش و همچنین دفاعیه فدراسیون فوتبال ایران، این فدراسیون را به پرداخت مبلغی حدود ۳۰۰ هزار دلار شامل پاداش سومی تیم ملی در جام ملت ها، هزینه دادرسی و دیرکرد پرداخت این مبلغ محکوم کرده است.
در این شرایط فدراسیون فوتبال قصد دارد به دلیل صدور این رای به دادگاه CAS اعتراض کند.
یک منبع آگاه درباره احتمال به نتیجه رسیدن این اعتراض میگوید با توجه به مفاد قرارداد کی روش که سبب شده فیفا به راحتی حکم را به سود او صادر کند، بعید است طرح تجدیدنظر خواهی در دادگاه حکمیت ورزش به نتیجه برسد.
حال باید دید آیا برخی از وکلایی که به تازگی به فدراسیون فوتبال نزدیک شده اند در تصمیم گیری فدراسیون برای بردن پرونده به دادگاه CAS نقش دارند. حدود یک سال پیش باشگاه استقلال در اعتراض به حکم صادر شده برای پرونده سوپرجام، به این دادگاه اعتراض کرد، اما با وجود صرف هزینههای فراوان از بیت المال هیچ عایدیای نداشت.
اکنون هم به نظر میآید اعتراض به رای صادر شده به سود کی روش در دادگاه CAS همین حالت را خواهد داشت.
فدراسیون فوتبال در ماههای اخیر بارها اعلام کرده وجوهی نزد فیفا مطالبه دارد که میتوان از آنها برای پرداخت مطالبات خارجی استفاده کرد. حال بهتر است مدیران این مجموعه با تامل و تعمق بیشتری بحث ارجاع پرونده به دادگاه CAS را پیگیری کنند تا دست کم مجبور به پرداخت هزینهای بیشتر از حدود ۳۰۰ هزار دلار برای رسیدگی قاضیان این دادگاه به پرونده نشوند.
انتهای پیام/
این فوتبالی که هیچ عایدی برای ایران نداره و فقط شده حروم کردن بیت المال باید تعطیل بشه یا مقررات خاصی براش در نظر بگیرن تا پول اضافی هدر نره