به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، نیمه اول سال گذشته، «عادل عبدالمهدی» در مقام نخست وزیر عراق، سیاستهای متفاوتی را در امور داخلی و خارجی دنبال کرد که آمریکاییها انتظار آن را نداشتند و به شدت عصبانی و خشمگین شدند.
سفر به چین و انعقاد چندین قرارداد مهم، رفت و آمدهای گسترده با روسیه، افتتاح گذرگاه مرزی القائم - البوکمال (برقراری خط زمینی تهران - مدیترانه) ، صدور فرمان یکپارچه شدن نیروهای بسیج مردمی و نیروهای مسلح و آشکار کردن نقش صهیونیستها در حمله به مقرهای نظامی بسیج مردمی از جمله اقدامات عادل عبدالمهدی بود که برای آمریکاییها غیر قابل تحمل بود.
آمریکاییها همچنین فشار زیادی را به دولت عراق وارد کردند تا همکاری اقتصادی با ایران را به حداقل برساند و در اجرای تحریمها مشارکت کند تا تهران در راستای پروژه فشار حداکثری بیش از پیش تنها و منزوی شود اما عادل عبد المهدی زیر بار نرفت و این مسئله واشنگتن را مصممتر کرد که از دولت عراق انتقام بگیرد.
«کودتا» ، نخستین پروژه آمریکاییها برای کنار زدن دولت عراق بود که با همکاری سرلشکر «عبدالوهاب الساعدی» در آستانه اجرا بود اما عادل عبدالمهدی با کمک متحدان خود توانست این توطئه را کشف و خنثی کند و این فرمانده را برکنار و در وزارت دفاع منتظر خدمت درآورد.
آشوب و درگیریهای خیابانی در مناطق مرکزی و جنوبی عراق سناریوی دوم کاخ سفید برای ساقط کردن دولت عبدالمهدی بود که با سوء استفاده از شرایط اقتصادی و تظاهرات آرام مردمی این کشور چند ماه دنبال شد و اگرچه نخست وزیر مجبور به استعفا شد اما آمریکاییها به تمامی اهداف خود از جمله «انحلال و اختلاف در سازمان بسیج مردمی و جنگ شیعی - شیعی» دست نیافتند و ناکام ماندند.
معرفی «عدنان الزرفی» به عنوان نخست وزیر پیشنهای توسط برهم صالح (رئیس جمهور عراق) با همکاری برخی از احزاب سیاسی بدون توجه به نظر فراکسیون بزرگ مجلس، هدف دیگر آمریکاییها برای قبضه کردن قدرت در عراق بود.
مکلف کردن «عدنان الزرفی» دو تابعیتی (عراقی - آمریکایی) برای تشکیل دولت با حمایت و فشار واشنگتن صورت گرفت، اعتراض و مخالفت گسترده احزاب شیعی را به دنبال داشت و نقض آشکار قانون اساسی خوانده شد و اقدام جنجالی رئیس جمهور عراق با انتقادات کم سابقه در افکار عمومی مواجه شد.
جلوگیری از اجرای قانون خروج نیروهای خارجی (به ویژه نظامیان آمریکایی) که پس از شهادت فرماندهان جبهه مقاومت در پارلمان عراق به تصویب رسید یکی از اهداف اصلی کاخ سفید برای به قدرت رساندن «عدنان الزرفی» و بازگرداندن عراق به محور آمریکایی بود اما توافق احزاب شیعی در انتخاب و معرفی گزینه جدید برای نخست وزیری، شانس «عدنان الزرفی» را برای رسیدن به قدرت به صفر رساند.
اگرچه با کنار رفتن «عدنان الزرفی»، آمریکاییها تا حدود زیادی ناکام ماندند اما باز هم سناریوی خلاء قدرت را در عراق با پروژههای خطرناک دنبال میکنند چرا که این راهبرد به آنان کمک خواهد کرد تا نفوذ خود را در این کشور از دست ندهند و همچنین اخراج نیروهایشان را به تعویق بیندازند.
حمایت و تقویت هستههای خاموش گروهک تروریستی داعش در مناطق مختلف عراق، سناریوی جایگزین واشنگتن است که با همراهی رژیمهای مرتجع منطقه صورت میگیرد و آمریکاییها از چند ماه قبل هماهنگیها و برنامه ریزیها را برای اجرای این پروژه تدارک دیده بودند.
از ۲ ماه قبل با افزایش حملات عناصر مخفی داعش، نشانههایی از اهداف آمریکاییها برای احیای قدرت از دست رفته تروریستها، ناامن کردن عراق و فشار بیشتر بر نیروهای بسیج مردمی دیده شد؛ همزمان فرماندهان بسیج مردمی نیز از افزایش تحرکات آمریکاییها در مناطق مرزی مشترک خبر دادند و نسبت به ورود تروریستها از خاک سوریه و استقرار دوباره آنان هشدار دادند.
به گزارش مشرق، جمعه شب (دوازدهم اردیبهشت ماه) تروریستهای داعش یکی از سنگینترین و بزرگترین حملات را علیه رزمندگان بسیج مردمی و نیروهای پلیس عراق در منطقه «مکیشیفه» در ۴۰ کیلومتری جنوب شهر تکریت و ۱۳۰ کیلومتری شمال بغداد انجام دادند. این منطقه جزء شهرستان سامراء محسوب میشود و نقطه اتصال شهر تکریت و سامراء به شمار میآید.
همزمان گروهی دیگر از هستههای خاموش داعش با تجهیزات مجهز نظامی، حملاتی را از ۴ محور علیه نیروهای عراقی در مناطق «تل الذهب، یثرب، مطیبیجه و…» در حومه شهر سامراء ترتیب دادند؛ در جریان درگیریها ۱۱ تن از رزمندگان بسیج مردمی و ۹ تن از نیروهای هنگ دجله به شهادت رسیدند.
در نهایت نیروهای تیپهای ۳۵ و ۴۱ بسیج مردمی، هنگ دجله و پلیس فدرال با پشتیبانی رزمندگان سرایا السلام و نیروی هوایی ارتش و پس از درگیری سنگین چند ساعته توانستند حملات تروریستها را به طور کامل در این مناطق دفع و شماری از آنان را محاصره و دستگیر کنند.
به گفته منابع میدانی، سناریوی آمریکاییها برای حمایت از تروریستهای داعش و افزایش حملات علیه رزمندگان بسیج مردمی و تشدید ناامنیها به محدوده جنوب و شرق استان صلاح الدین، شمال شرق، شمال، شمال غرب و غرب استان دیاله، مناطق جنوبی و غربی استان کرکوک و مناطق غربی استان الانبار معطوف شده است.
بیشترین ماجراجوییهای اخیر آمریکاییها در نوار مرزی مشترک استانهای الانبار و نینوا با سوریه گزارش شده است و گفته شده تروریستها از این مناطق تحت پوشش واشنگتن وارد عمق خاک عراق شدهاند و ناامنی ایجاد میکنند.
براساس اطلاعات به دست آمده، هفته گذشته گروهی از تروریستهای داعش با کمک آمریکاییها از شرق استان حسکه سوریه به منطقه «البعاج» در شمال غرب استان نینوا عراق انتقال داده شدند تا علیه نیروهای بسیج مردمی وارد عمل شوند.
اهداف اصلی محور غربی - عربی - صهیونیستی به ویژه آمریکاییها برای به میدان آوردن دوباره تروریستها و ادامه حملات فقط به فشار بیشتر به سازمان بسیج مردمی در میدان نبرد خلاصه نمیشود و در تلاش هستند نمایندگان جبهه مقاومت را در عرصه سیاست در تنگنا قرار دهند و تسلیم کنند چرا که به شدت به دنبال قبضه کردن کامل قدرت در عراق هستند و یکی از نتایج آن میتواند لغو قانون اخراج نیروهای خارجی از این کشور باشد.
از سویی دیگر، آمریکاییها با پشتیبانی از هستههای خاموش گروهک تروریستی داعش درصدد هستند رزمندگان بسیج مردمی را مجبور کنند از مناطق شمالی، غربی و مرکری عراق از جمله استانهای « صلاح الدین، نینوا، الانبار و کرکوک خارج شوند.
با خروج نیروهای بسیج مردمی از این مناطق مهم و راهبردی، عناصر مخفی داعش میتوانند مانور بیشتری دهند و قدرت خود را چند برابر کنند و دیگر تحت فشار نخواهند بود و راه برای جولان آمریکاییها نیز در این محورها باز خواهد شد چرا که پایگاههای آنان در این نقاط واقع شده اند.
از سویی دیگر، گروههای بعثی در برخی مناطق استانهای صلاح الدین، نینوا، الانبار و کرکوک حضور دارند و باید توجه داشت اگر نیروهای بسیج مردمی از این نقاط خارج شوند، بعثیها با دلارهای رژیم سعودی و سلاحهای آمریکاییها جان تازه خواهند گرفت و حتی میتوانند پایتخت را در معرض خطر قرار دهند.
به گزارش مشرق، خارج شدن نیروهای بسیج مردمی همچنین باعث میشود برخی گروههای شبه نظامی در اقلیم کردستان یک بار دیگر برای تصرف مناطق نفت خیز استان کرکوک و گرفتن امتیاز بیشتر از دولت مرکزی گام بردارند.
روند تحولات میدانی نشان میدهد حملات هستههای خاموش گروهک تروریستی داعش با حمایتهای آشکار آمریکاییها ادامه خواهد داشت و حتی امکان افزایش عملیات آنان وجود دارد اما هدف اصلی تروریستها در مجموع اشغال مناطق نیست چرا که توانی برای حفظ زمین ندارند و در حال حاضر فقط راهبرد فشار و بالا بردن تلفات رزمندگان بسیج مردمی عراق را دنبال میکنند.
تست شخصیت شناسی؛ تا چه اندازه روحیه حساس و زودرنجی دارید؟ + پاسخنامه
مرگبارترین مارهای کره زمین + تصاویر
این زنان سیبیلو اجساد مردگان را می خورند! + تصاویر
منبع: مشرق
انتهای پیام/
آمریکا و انگلیس از اون ور دنیا اومدن و غرب آسیا رو نا امن کردن. اونوقت ما حق نداریم از کشورهای همسایمون که همه ی آن ها جزئی از خاک ایران هستند و امنیت و موجودیت ما با اون ها گره خورده دفاع کنیم؟؟؟؟؟؟
اصلا می دونید پایتخت ایران در زمان ساسانیان تیسفون(بغداد امروزی) بود و بسیاری آثار باستانی ایران در زمان هخامنشیان در عراق و سوریه و افغانستان امروزی قرار دارند که داعش و القاعده بسیاری از اون ها رو نابود کرد.ما باید در همه ی کشورهای منطقه حضور و نفوذ داشته باشیم (به دلیل امنیت خودمان و بحث های تمدنی).
چرا یک بار برای همیشه سپاه قدس با هماهنگی نیروی هوایی سپاه ، ارتش ایران ، اتش عراق و الحشد الشعبی داعش را برای همیشه در عراق و سوریه از بین نمی برند
نمیشه پیش بینی کرد ظهور رو ولی باید به خودمون بیایم و آماده شویم احتمالا ظهور نزدیکه
اللهم عجل ولیک الفرج