به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام کرد که گیاهان دارویی مانند درمنه سانتونیکا (Artemisia annua) که برای درمان احتمالی بیماری کووید ۱۹ مورد استفاده قرار میگیرد، باید برای اثربخشی و عوارض مورد آزمایش جانبی قرار بگیرد.
سازمان بهداشت جهانی از طب سنتی اثبات شده حمایت میکند و تاکید میکند که طب مکمل و جایگزین فواید بسیاری دارد.
رقابت پیدا کردن درمان برای کرونا باعث علاقهمندی جدید به گیاهانی مانند درمنه سانتونیکا شده است که در میان عام این گیاه را به عنوان خاراگوش شیرین نیز میشناسند.
سازمان جهانی بهداشت قرار است با مؤسسات تحقیقاتی برای انتخاب محصولات طب سنتی که برای آزمایشات بالینی و ایمنی در درمان کووید ۱۹ مورد بررسی قرار میگیرند، همکاری کند.
به گفته این سازمان باید درباره اطلاعات نادرست درباره اثربخشی برخی از اقدامات درمانی به ویژه در رسانههای اجتماعی احتیاط کرد. بسیاری از گیاهان و مواد درمانی بدون حداقل شرایط و شواهد در مورد کیفیت، ایمنی و کارآیی آنها در جوامع مختلف ارائه میشوند.
سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده است که استفاده از محصولاتی که مورد تحقیق و بررسی دقیق قرار نگرفتهاند میتواند سلامتی مردم را بیشتر به خطر بیاندازد و حس امنیتی که استفاده از این داروها به مردم میدهد باعث میشود که آنها اقدامات پیشگیرانه و بهداشتی برای مقابله با ویروس کرونا را انجام ندهند.
رئیس جمهور ماداگاسکار، آندری راژئولینا در حال تلاش برای ترویج درمان گیاهی کووید ۱۹ است، اگرچه ترکیب گیاهی هنوز آزمایش نشده، اما روسای چندین کشور آفریقایی سفارشهای خود را اعلام کردند یا محمولههای گیاهان دارویی را دریافت میکنند.
دفتر منطقهای سازمان جهانی بهداشت در صحرای آفریقا در بیانیهای، گفت: حتی اگر روشهای درمانی گیاهی و طبیعی بر روی بیماران کووید ۱۹ تأثیر مثبتی داشته باشد، اثربخشی و ایمنی این داروها از طریق آزمایشات دقیق بالینی بسیار مهم است.
بیشتر بخوانید:
توصیههای سازمان جهانی بهداشت برای ماه مبارک رمضان
سازمان جهانی بهداشت: روزهداری خطر ابتلا به کرونا را افزایش نمیدهد
کشف داروی گیاهی درمان کرونا توسط ماداگاسکار
طب ایرانی میتواند در کنار طب مدرن در درمان کرونا موثر باشد
نتیجه تست داروی گیاهی بر روی مبتلایان به کرونا مثبت بود
انتهای پیام/