مدیرکل دامپزشکی کرمانشاه گفت: برای بهبود فعالیت کشتارگاه‌ها نیازمند تامین بودجه و تجهیزات پیشرفته‌تر هستیم.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛  امید حاج محمدی مدیرکل دامپزشکی کرمانشاه روز سه شنبه در حاشیه بازدید از کشتارگاه‌های شهرستان کرمانشاه، اظهارداشت: کشتارگاه ماهیدشت که بیش از ۶ ماه از آغاز فعالیت آن می‌گذرد، به صورت صنعتی و بااستفاده از تجهیزات مدرن مشغول به کار است.

او یکی از اقدامات مهم و ضروری دامپزشکی را تامین گوشت سالم، بهداشتی و حلال برای مصرف مردم دانست و تاکید کرد: همه تلاش ما در حفظ سلامت و امنیت غذایی هموطنان با ارتقای کیفیت محصولات و تولیدات دامی است.

حاج محمدی، تجهیز کشتارگاه‌ها به سیستم‌های اتوماتیک و دستگاه‌های بسته بندی را ضروری و در دستور کار دامپزشکی استان دانست و گفت: کشتارگاه‌های ما به سیستم اتاق پیش سرد مجهز هستند، اما نیاز به تامین بودجه و تجهیزات پیشرفته‌تر داریم.

او اجرای طرح پیش سرد گوشت در کشتارگاه‌های دام استان کرمانشاه را از ضروریات ساختاری کشتارگاه‌ها دانست و گفت: اجرای این طرح‌ها بسیاری از معضلات به ویژه انتقال برخی بیماری‌های مشترک بین انسان و دام را کاهش می‌دهد و کیفیت خدمات و سلامت بهداشت جامعه را سبب می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی کرمانشاه یادآور شد: مردم می‌توانند هرگونه مشکلات و تخلفات بهداشتی را با شماره تماس ۱۵۱۲ و پل ارتباطی سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۰۰۰۱۵۱۲ اداره کل دامپزشکی استان در میان بگذارند تا رسیدگی به آن در اسرع وقت انجام شود.

انتهای  پیام/ز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.