سید محمود موسوی مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات استان خوزستان در خصوص اقدامات مواکب اربعین حسینی برای مبارزه با بیماری کرونا در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: تاکنون حدود ۳۳ هزار و ۱۵۸ بسته معیشتی در استان خوزستان بین خانوادههای نیازمند توزیع شده که پشتوانه آن نیز مردم و هزینهها از سوی نیکوکاران تهیه گردیده است.
او افزود: بر اساس برنامههای مشخص شده قرار است ۱۰۰ هزار بسته معیشتی میان مناطق محروم برای خانوادههای نیازمند و افرادی که شغل خود را از دست داده اند پخش شود و قصد ما آن است که تا آخر ماه رمضان ۷۰ تا ۸۰ درصد سقف تعیین شده را میان نیازمندان توزیع نماییم.
موسوی قیمت هر بسته معیشتی را به طور میانگین ۳۰۰ هزار تومان عنوان کرد که در شهرهای اهواز، رامهرمز، حمیدیه، دزفول، سوسنگرد، امیدیه، هویزه، اندیمشک، هندیجان، دشت آزادگان، خرمشهر، شادگان و شهرستان ایذه به صورت فعال در حال تقسیم هستند.
مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات استان خوزستان همچنین از توزیع بستههای بهداشتی و راه اندازی کارگاههای تولید ماسک، البسه پزشکی و مواد ضدعفونی اطلاع داد و بیان کرد: تا به حال تعداد ۲۱ هزار و ۲۰۰ دهان پوش تولید و میان مردم و بیمارستانها توزیع شده است.
این مقام مسئول اظهار داشت: این اقدامات طی ۳ مرحله در استان خوزستان انجام شده است. در مرحله اول آن ۶۱ موکب در شهرهای آبادان، رامهرمز، اهواز، دزفول، حمیدیه، سوسنگرد، ایذه هویزه، اندیمشک و هندیجان فعالیت داشتند که زمان مرحله نخست از ابتدا شیوع کرونا تا ۲۶ فروردین بوده است.
سید محمود موسوی از راه اندازی ۱۰ کارگاه تولید ماسک و ۲ کارگاه پوشاک پزشکی خبر داد سپس تصریح کرد: ۲۱۲ هزار ماسک، ۸ هزار ۶۰۰ دست لباس، ۲۵۵ هزار بسته ژل و مایع ضد عفونی تهیه و به مراکز بهداشتی و مردم تحویل شد. ۵۳۰ آقا و ۱۸۰ بانو در این اقدامات مشارکت داشته ضمن آنکه ۶ هزار و ۶۰۰ پرس غذا گرم تهیه و همچنین ۱۲ هزار و ۶۵۰ بسته معیشتی بین افراد نیازمند پخش شد.
او در خصوص مرحله دوم اذعان داشت: این بخش که از ۲۷ فروردین آغاز و تا ۷ اردیبهشت ادامه داشت در شهرهای خرمشهر، اهواز، دزفول، شادگان، امیدیه، دشت آزاگان و آبادان با فعالیت ۴۱ موکب اربعین حسینی صورت پذیرفت که طی آن ۵ هزار و ۵۵۸ بسته معیشتی از سوی ۳۶۸ آقا ۱۷۷ بانو انجام شد. ضمن آنکه چندین کارگاه تولید ماسک و مواده شوینده راه اندازی و ۳۰ نانوایی در سطح استان نان مجانی در اختیار شهروندان قرار دادند.
موسوی مرحله سوم را شامل ۲۶ موکب دانست و ادامه داد: ۵۲۰ بانو و ۳۹۹ آقا در گام سوم فعالیت داشتند که از تاریخ ۸ تا ۱۶ اردیبهشت به درازا کشیده شد. ۱۴ هزار و ۹۵۰ بسته معیشتی خوراکی شامل برنج، ماکارونی، گوشت، تخم مرغ، روغن، پنیر، نان، حبوبات، شکر، سویا و صابون طی این مرحله بین خانوادههای نیازمند و افرادی که شغل خود را به دلیل شیوع کرونا از دست دادند پخش شد.
مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات استان خوزستان در پایان این اقدامات را کاری وسیع دانسته که پشتیبان آن نیز مردم و خیرین هستند که به دست موکب داران اربعین انجام میگردد.
انتهای پیام/ن