معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۵۱ هزار مورد بازدید از واحد‌های صنفی و اماکن عمومی توسط بازرسان بهداشت محیط انجام شده است.

ابه گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛براهیم شکیبا معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون ۵۱ هزار مورد بازدید از اماکن عمومی و مراکز عرضه سطح استان توسط بازرسان بهداشت محیط انجام شده که منجر به تعطیلی و جلوگیری از فعالیت ۲۴۰۰ مورد از مکان‌های مذکور شده که ۴۰۰ مورد آن به دلیل عرضه قلیان پلمب شد.

او گفت : همچنین ۵ هزار و ۳۰۰ مورد پرونده تخلف به مراجع قضائی نظیر دادگستری و تعزیرات حکومتی ارجاع داده شد.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: در راستای نظارت بر نحوه اجرای پروتکل‌های فاصله اجتماعی توسط صنوف آموزش‌ها و بازدید‌های لازم انجام و منجر شد که تاکنون ۶۰ هزار واحد صنفی و صنعتی در سامانه مربوطه ثبت نام کنند.

شکیبا گفت: بنا به دستور وزارت بهداشت مراکز و اماکنی که فعالیت خود را پس از شیوع کرونا آغاز کردند ابتدا باید در سامانه salamat.gov.ir ثبت نام کنند و پس از دریافت کد رهگیری، آن را درب مغازه نصب کنند.

او از توزیع ۴۱۷ هزار بروشور شامل پروتکل‌های گند زدایی و رعایت بهداشت فردی به منظور پیشگیری از شیوع کرونا خبر داد و افزود: این بروشور‌ها در اختیار مراکز و اماکنی که فعالیت خود را آغاز کردند، قرار گرفته است.

این مسئول ادامه داد: ۲۳ تن انواع مواد خوراکی و آشامیدنی در سطح عرضه که الزامات بهداشتی را رعایت نکرده بودند معدوم سازی شد، زیرا این مواد می‌توانند منجر به انتقال بیماری‌های قابل انتقال از آب و غذا شوند.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ادامه داد: در راستای کنترل سلامت آب آشامیدنی کلرسنجی آب آشامیدنی انجام شده، زیرا تا زمانی که در آب آشامیدن کلر مشاهده شود نشانگر سلامت آب است که در این میان ۵۰ هزار مورد کلرسنجی آب در نقاط شهری و روستایی انجام شد.

او با بیان اینکه کنترل سلامت آب با انجام نمونه گیری‌های میکروبی نیز مورد آزمایش قرار گرفت، گفت: دو هزار و ۳۰۰ نمونه‌گیری میکروبی از آب نقاط شهری و روستایی انجام شد.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: در راستای کدورت سنجی از آب نیز با توجه به اینکه میزان کدورت آب نباید بالاتر از حدی باشد ۱۲ هزار مورد کدورت سنجی انجام شده است.

شکیبا ادامه داد: به منظور قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا ضدعفونی و سالم سازی محیط با همکاری دستگاه‌های مختلف از جمله شهرداری، سپاه و بسیج در نقاط شهری و روستایی انجام شد و در این میان یکصد هزار نقطه مورد بر اساس پروتکل‌های بهداشتی به صورت روزانه تا هفتگی ضدعفونی شد که به این منظور ۱۰ میلیون لیتر مواد ضدعفونی کننده استفاده شد.

او گفت: یکی از اولویت‌های نخست در پیشگیری از شیوع ویروس کرونا کاهش آلودگی سطوح است.

این مسئول از استمرار بازرسی‌ها خبر داد و افزود: در حال حاضر ۲۵۰ بازرس در قالب ۱۴۰ تیم ۲ نفره و یک نفره به نظارت خواهند پرداخت.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: همچنین با توجه به قرار گرفتن در ماه مبارک رمضان کنترل آب و مواد غذایی، سالم سازی محیط تشدید شده است.

او ادامه داد: به منظور سالم‌سازی محیط بر اساس پروتکل‌های بهداشتی ۴۰ نقطه به طور مستمر به منظور ضدعفونی رصد می‌شود به طور مثال اگر جمع آوری زباله در فواصل مختلف انجام نشود به شهرداری اعلام خواهد شد همچنین سرویس‌های بهداشتی، پایانه‌ها، بیمارستان‌ها و معابر به طور مداوم در دستور کار قرار دارد.

شکیبا افزود: این اقدامات تا زمانی که موارد شیوع کرونا به صفر برسد، ادامه خواهد داشت همچنین در حال حاضر دپوی مواد ضدعفونی کننده به میزان لازم وجود دارد .

 

 

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.