علی ممیزی معاون فنی مدیریت جهاد کشاورزی تربت جام در گفت و گو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، گفت:
انگور ترکمن۴ انگوری است بیدانه، میان رس و شکل حبهها گرد متوسط کمی کشیده و رنگ آن سیاه میباشد این رقم ازانگورهای کمیاب بوده و منبع بیشترین تولید کشمش این حصول، کشور ترکمنستان است.
او افزود: در بعضی مناطق با نام مویز و دربعضی مناطق از آن به عنوان بلک سیدلس نام می برند و برای تازه خوری و
کشمش استفاده می شود کشمش این انگور دارای خواص خوب و در بازار بالاترین قیمت را دارد و در بازار کشمش آن را با نام مویز می شناسند این رقم اگر به صورت انبوه تولید شود از انگورهای مهم وصادراتی خواهد بود.
معاون فنی مدیریت
جهاد کشاورزی تربت جام ادامه داد: درصد قند آن در ابتدای رسیدگی یعنی اواخر خرداد بیش از ۱۶ درصد و در مرداد ۲۴ درصد و در شهریور ماه تا ۲۶ درصد میرسد؛ بنابراین این انگور میتواند استفاده دو منظوره تازه خوری و برای کشمش داشته باشد.
انتهای پیام//ز. ج