دکتر اشرف السادات جمال، فلوشیپ پریناتولوژی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: تهوع و استفراغ حاملگی عاقبت بهتر حاملگی را پیش بینی می کند.
وی در ادامه افزود: افزایش هورمون های جفتی عامل ایجاد این مشکل است ولی عدم درمان زودرس سبب عدم موفقیت در درمان و بستری شدن در بیمارستان می شود.
این متخصص زنان که عدم حمایت همسر را علت هشتاد و پنج درصد تهوع و استفراغ حاملگی شدید دانست و افزود: تسکین علائم شامل استراحت و اجتناب از محرکات حسی تشدید کننده و دوری از استرس است.
*بهبود تهوع بارداری با رعایت دستورات غذایی
دکتر جمال یادآور شد: پرهیز از خوردن غذاهای تند و تیز و چرب و پرهیز از مصرف قرص آهن در خانم هایی که از این عارصه رنج برند توصیه می شود.
وی گفت: خوردن غذاهای خشک، ساده و حاوی پروتئین زیاد و نان های خشک صبح بلافاصله پس از بیدار شدن از خواب در بهبودی بسیار مؤثر است.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطرنشان کرد: براساس مطالعات انجام شده مصرف کپسول های حاوی پودر زنجبیل 250 میلی گرمی در خانم هایی که دچار تهوع بارداری هستند موجب کاهش علائم و بهبودی می شود.
دکتر جمال در پایان گفت: در صورت عدم درمان تهوع با دستورات مذکور مصرف قرص های حاوی ویتامین B6 و قرص ضد تهوع با تجویز پزشک موجب بهبودی علائم می شود./ح