به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در میان انواع ناگتها، ناگت سیب زمینی و ناگت مرغ طرفداران زیادی دارند. برخی از افراد ناگت را به عنوان فست فود در سبد غذایی خود قرار میدهند، چراکه این پیش غذا را میتوان در مدت زمان کوتاهی تهیه کرد. در این مقاله طرز تهیه دو نوع ناگت (ناگت سیب زمینی با گوشت چرخ کرده و ناگت سیب زمینی با سبزیجات) شرح داده شده است؛ در ادامه با ما همراه باشید.
۱. طرز تهیه ناگت سیب زمینی با گوشت چرخ کرده
مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
سیب زمینی ۴ عدد
پیاز ۱ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
روغن مایع به میزان کافی
آرد سفید ۴ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
دستور تهیه ناگت سیب زمینی
در مرحله اول، سیبزمینیها را به صورت کامل شسته و سپس در یک قابلمه به مقدار کافی آب ریخته و اجازه دهید سیبزمینیها در آب پخته شوند.
در این فاصله پیاز را به صورت نگینی خورد کرده و سرخ کنید.
سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و به همراه پیاز سرخ کنید.
سیب زمینی پخته شده را پس از له کردن یا رنده کردن به پیاز و گوشت اضافه کرده وکاملا باهم مخلوط کنید.
مخلوط پیاز، گوشت و سیب زمینی را پس از ورز دادن روی یک سینی پلاستیکی پهن کنید و به شکل قالبهای دلخواه در آورید.
سپس قالبها را به مدت ۳۰ دقیقه درون فریزر بگذارید.
پس از گذشت این زمان، قالبها را در آورده، ابتدا آنها را به آرد سفید آغشته کرده، سپس درون تخم مرغ زده شده، قرار دهید.
در نهایت، آنها را به آرد سوخاری آغشته کرده و در روغن داغ سرخ کنید.
ناگتها را میتوان به همراه سس قرمز یا انواع دیگر سس میل کرد.
نکته: اگر میخواهید ناگتهای سرخ نشده را مدت زمان طولانی (حتی تا چند ماه) نگهداری کنید، مقداری آرد نان باگت را درون ظرفی ریخته و ناگتها را روی آن بغلتانید. حال آنها را درون ظرف در بسته و در یخچال بگذارید.
۲. طرز تهیه ناگت سبزیجات (بدون گوشت و مرغ)
مواد لازم
سیب زمینی ۴ عدد
هویج ۱ تا ۳ عدد
چغندر سفید ۱ عدد
کلم بروکلی ۱ ساقه
زردک ۱ عدد
روغن زیتون ۱ فاسق غذاخوری
نمک وفلفل سیاه به میزان لازم
دستور تهیه ناگت سبزیجات
مواد تشکیل دهنده ناگت سبزیجات، همان طور که از نامش پیداست، فقط سبزیجات است. ناگت سبزیجات بر خلاف ناگت مرغ و گوشت، در مدت زمان کوتاه تهیه میشود.
ابتدا سیب زمینی را به همراه سبزیجات (هویج، کلم بروکلی، چغندر سفید، زردک) و مقدار لازم نمک و فلفل سیاه درون یک قابلمه میگذاریم تا بجوشند، پس از جوشاندن، آنها را به صورت پوره در آورید. (میتوانید این کار را یا به صورت دستی انجام داده یا از دستگاه غذا ساز استفاده کنید.)
نمک و فلفل سیاه را به همراه روغن زیتون به آن اضافه کنید. این پوره آماده شده را به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در یخچال نگهداری کنید تا خود را بگیرد.
پس از گذشت این زمان، ناگتها را به صورت قطعات کوچک با قالبهای دلخواه، در آورده و پس از غلتاندن در آرد سوخاری، در روغن داغ سرخ کنید.
سخن آخر
ناگت سیب زمینی از لحاظ شکل ظاهری، شباهت زیادی به کوکو سیب زمینی دارد، اما از نظر طعم و مزه بسیار متفاوت است. افراد گیاه خوار میتوانند از ناگت سیب زمینی و سبزیجات در رژیم غذایی خود استفاده کنند.
منبع: ستاره
انتهای پیام/