به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، مردم شهر برلین پایتخت آلمان در هفتاد و پنجمین سالگرد پایان جنگ جهانی دوم برای هفت هزار سرباز اتحاد جماهیر شوروی که به دست ارتش نازی آلمان کشته شدند، مراسم بزرگداشت برگزار کردند.
جالب است بدانید در سال ۱۹۴۴ نیروهای متفقین با پیشروی در بالکان، آلمانیها را از خاک شوروی بیرون راندند و پس از بمبارانهای سنگین متفقین، آلمان نازی به پایان راه خود رسید. آدولف هیتلر رهبر آلمان نازی در آوریل ۱۹۴۵ خودکشی کرد و برلین به دست نیروهای شوروی سقوط کرد.
در سال ۱۹۴۵ آلمان زمینهای بسیاری را به لهستان داد. متفقین (بریتانیا، فرانسه، آمریکا و شوروی) آلمان و پایتختش، برلین را به چهار بخش تقسیم کردند.
پس از پایان همکاری متفقین در سالهای ۱۹۴۸ و ۱۹۴۹ شوروی برلین غربی را محاصره کرد. در سال ۱۹۴۸ بخشهای غربی آلمان از نظر اقتصادی یکی شد.
پس از وحدت بخشهای غربی و تشکیل جمهوری فدرال آلمان، در بخش شوروی، استقرار جمهوری دموکراتیک آلمان اعلام شد.
پیشرفت اقتصادی جمهوری دموکراتیک آلمان در مقایسه با جمهوری فدرال لطمه خورد. در سال ۱۹۵۳ کمبود مواد خوراکی و حکومت سرکوبگرانه کمونیستی قیامی را به دنبال داشت. در سال ۱۹۵۵ آلمان غربی در مقام عضوی از اتحاد غربی کسب استقلال کرد. تقسیم کشور در آلمان با اکراه پذیرفته شد. کنراد آدناور صدر اعظم آلمان از به رسمیت شناسی آلمان شرقی به عنوان کشوری مجزا امتناع کرد و روابط با اتحاد شوروی نامشخص باقی ماند.
روابط میان دو آلمان با فرار تعداد زیادی از آلمانیهای شرقی به غرب تیره شد و این فرارها فقط وقتی متوقف شد که والتر اولرشت (رهبر حزب کمونیست آلمان شرقی از ۱۹۵۰ تا ۱۹۷۱) دستور بنای دیوار برلین را در سال ۱۹۶۱ صادر کرد.
دیواری که در سال ۱۹۸۹ فرو ریخت و پایانی بر حکومت جمهوری دموکراتیک آلمان بود.
بیشتر بخوانید:
سخنرانی تاریخی هیتلر درباره خیانت صهیونیسم به بشریت/ پشت پرده دمیده شدن شیپور جنگ جهانی دوم + فیلم
وصیت نامه آدولف هیتلر/ رازهایی که در این وصیتنامه برملا شد + فیلم
احتمالا روس های ساکن آلمان این مراسم رو برگزار کردن