در گزارش زیر نحوه پوست گیری گوجه فرنگی را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر برای تهیه رب یا سس خانگی در نظر دارید تعداد محدودی گوجه فرنگی را پوست بگیرید، یکی از ساده‌ترین روش‌ها برای این امر سوزاندن پوست آن‌ها روی اجاق گاز است. البته این کار برای مقادیر زیاد چندان کاربردی نیست و بیشتر برای مصارف خانگی مورد استفاده دارد.

برای این منظور، با استفاده از یک چاقوی تیز یک ضربدر در انتهای گوجه فرنگی ایجاد نموده و با استفاده از چنگال یا یک سیخ، آن را روی شعله اجاق گاز بچرخانید. حرارت آتش موجب تبخیر شدن آب پوست گوجه فرنگی شده و به موجب این امر، پوست از گوشت جدا شده و به راحتی می‌توان آن را جدا کرد.

چگونه پوست گوجه فرنگی را بگیریم؟ (+عکس)

برای تعداد زیاد گوجه فرنگی‌ها هم روشی بسیار ساده وجود دارد. به این صورت که یک قابلمه آب را روی حرارت زیاد بگذارید تا بجوشد و حسابی داغ شود. در این فاصله قسمت ساقه گوجه فرنگی‌ها را جدا کرده و با استفاده از یک چاقوی تیز، در انتهای تمامی آن‌ها یک برش ضربدری ایجاد کنید. سپس آن‌ها را درون آب جوش انداخته و به محض اینکه پوستشان ور آمد به یک کاسه آب سرد منتقلشان کنید.

چگونه پوست گوجه فرنگی را بگیریم؟ (+عکس)

به همین سادگی و زیر یک دقیقه می‌توانید پوست گوجه فرنگی را جدا کنید.

منبع: روز یاتو

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.