به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، مدیرجهاد کشاورزی فنوج گفت: میانگین برداشت سیب گلاب در هر هکتار ۱۰ تن است وپیش بینی میشود تا پایان فصل برداشت ۸۰ تن سیب گلاب برداشت و روانه بازار شود.
عیسی قاضی افزود: محصول سیب گلاب فنوج ارگانیک است و در آن از هیچ سم ویا کود شیمیایی استفاده نشده است.
او گفت: درخت سیب گلاب ثمردهی بسیار بالایی دارد بطوری که یک سال پس از کاشت، میوه میدهد و این درخت گزینه مناسبی برای رونق کشاورزی و درآمد زایی کشاورزان منطقه است.
قاسمی کارشناس ترویج وتولیدات گیاهی نیز گفت: میوه سیب گلاب، خواص دارویی دارد و برای بیماری کم خونی، زیبایی پوست، کنترل کلسترول، کاهش استرس و جلوگیری از سرطان ریه و بیماریهای قلبی وعروقی مفید است.
برداشت سیب گلاب درفنوج از ابتدای اردیبهشت ماه آغاز شده است و تا پایان اردیبهشت ادامه دارد.
انتهای پیام/گ