حسن پور گفت: با افتتاح ۷۲ مرکزجدید، تعداد مراکزنیکوکاری اصناف و بازار کشور به ۱۷۳ مرکز افزایش یافت.

٧٢ مرکز نیکوکاری اصناف افتتاح شدبه گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، غلامرضا حسن پور مسئول سازمان بسیج اصناف در مراسم افتتاحیه مراکز نیکوکاری اصناف، بازار و مجتمع‌های تجاری سراسر کشور اظهار کرد: با افتتاح ۷۲ مرکز جدید، تعداد مراکز نیکوکاری اصناف و بازار کشور به ۱۷۳ مرکز افزایش یافت.

به گفته وی این اقدام در راستای تفاهم نامه مشترک بسیج اصناف و کمیته امداد امام خمینی (ره) اجرا می‌شود.

مسئول سازمان بسیج اصناف گفت: امروز یکی از این مراکز در مجتمع تجاری شبنم تهران  به نام شهید داود کنعانی راه‌اندازی شد. در حالی که تا کنون اکثر مراکز نیکوکاری در محلات ایجاد و بسیج اصناف نیز این مراکز را در بازار‌ها و اتحادیه‌های صنفی واتاق‌های بازرگانی راه اندازی می‌کرد.

او با اشاره به اینکه این نخستین بار است که یک مرکز نیکوکاری در مجتمع تجاری با همت جوانان اصناف وبا پشتیبانی پیشکسوتان راه‌اندازی می‌شود، افزود: این اقدام می‌تواند به الگویی مناسب در کشور تبدیل شود.

او افزود: با برنامه ریزی‌های صورت گرفته تا پایان ماه مبارک رمضان تعداد مراکز نیکوکاری اصناف و بازار در کشور به ۲۰۰ مرکز افزایش خواهد یافت.

حسن پور با تاکید بر گسترش مراکز نیکوکاری اصناف و بازار اظهار کرد: هسته اصلی مراکز نیکوکاری اعضای اتحادیه‌ها، اصناف، بازاریان و خیرین خواهند بود.

او گفت: طبق توافقات صورت گرفته مقرر شد کار جمع آوری کمک‌ها و نحوه هزینه کردن آن توسط هیات امناء مراکز نیکوکاری انجام و گزارش عملکرد اقدامات صورت گرفته نیز بصورت فصلی در اختیار سازمان بسیج اصناف و کمیته امداد امام خمینی (ره) قرار گیرد.

او با اشاره به سال جهش تولید تاکید کرد: یکی از کار‌های مهم این مراکز ایجاد اشتغال و کمک به تولید و رسیدگی به اصناف و بازاریانی است که دچار مشکلات مالی شده اند.

او گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و مشکلات ایجاد شده برای کسبه و لزوم کمک مؤمنانه، یکی از اولویت‌های این مراکز رسیدگی به این گونه امور و برون رفت ازشرایط فعلی حاکم براصناف وبازاراست.

پرداخت وام قرض الحسنه به اصناف

رییس سازمان بسیج اصناف، بازاریان و فعالان اقتصادی در ادامه اعلام کرد: پیرو توافق صورت گرفته با بنیاد مستضعفان مقرر شد مبلغ ۱۰۰ میلیارد ریال در اختیار اصناف آسیب دیده شهرستان‌های استان تهران قرار گیرد.

او اظهار کرد: این مبلغ بزودی در قالب وام قرض الحسنه به منظور کمک معیشتی در اختیار اصناف آسیب دیده و یا کارگران بیکار شده این واحد‌های صنفی قرار خواهد گرفت.


بیشتربخوانید:جزئیات پرداخت تسهیلات به اصناف آسیب دیده از کرونا 


عضوهیأت عالی نظارت برسازمان‌های صنفی افزود: علی رغم مشکلات موجود، اصناف همواره در خط مقدم خدمت رسانی به مردم قرار داشته و این موضوع را در عمل نیز در رزمایش کمک مؤمنانه به اثبات رسانده اند.

درخشش ملت ایران در مبازره با ویروس کرونا

غلامرضا حسن پور در ادامه گفت: ایران اسلامی به برکت فرهنگ غنی مکتب تشیع و رهنمود‌های مقام معظم رهبری و همکاری و همیاری مردم، تهدید ویروس کرونا را به یک فرصت تبدیل کرد.

او با بیان اینکه امروز شرایط ایران به مراتب بهتر از کشور‌های غربی به ویژه آمریکاست، گفت: با شیوع ویروس کرونا تمدن غربی ناکارآمدی خود را به نمایش گذاشت. در این شرایط بسیج اصناف این توفیق را بدست آورد که همانند گذشته خدمتگزار مردم باشد.

او تصریح کرد: اصناف و بازاریان همواره در صف اول خدمت رسانی به مردم بوده اند و در این آزمایش نیز به لطف الهی سربلند بیرون آمدند.

شایان ذکر است در پایان این مراسم که جمعی از مدیران کمیته امداد کشور و استان تهران ونیزسایرمسؤلین وخیرین حضور داشتند، علاوه برمرکزنیکوکاری شهید داودکنعانی، سه مرکزنیکوکاری دیگردرتهران به نام‌های مولی الموحدین، حضرت سکینه (س) و ققنوس راه اندازی واحکام هیأت مدیره این مراکزتقدیم شد.

انتهای پیام/

برچسب ها: اصناف ، اخباراقتصادی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار