به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، در روز ولادت با سعادت امام حسن مجتبی (ع)، سرپرست فرمانداری ویژه سیرجان از موکب حضرت سیدالشهدا (ع) و مراحل پخت نان در این موکب بازدید کرد.
سهراب بهاالدینی در حاشیه این بازدید گفت: در راستای حمایت از اقشار ضعیف و عمل به منویات مقام معظم رهبری، در ایام ماه مبارک رمضان در طرحهای مختلف به همت ارگانهای متعدد اقلام خوراکی تهیه و در اختیار خانوادههای بی بضاعت قرار میگیرد.
او افزود: با اجرای این طرحهای معیشتی در زمان کرونا، خانوادههایی که زندگی و معیشت آنها دستخوش نوسان شده، میتوانند تا حدودی با مشکلات کنار آمده و گذران زندگی کنند.
علی باسفهرجانی، مسئول موکب سیدالشهداء (ع) سیرجان نیز گفت: ۱۵ نفر از اعضای این موکب از ابتدای ماه مبارک رمضان پخت نان محلی را در فاطمیه روستای باسفهرجان آغاز کردند و روزانه ۵۰۰ قرص نان را پخت و بین جامعه هدف توزیع میکنند.
او ابراز امیدواری کرد: با اجرای این طرحهای حمایتی گره از مشکل خانوادههای مستمند باز شود.
انتهای پیام/ب