به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروزه با مواد مختلفی ته دیگ درست میکنند که یکی از یکی خوشمزهتر است، مانند ته دیگ کنجدی، ته دیگ بادمجان، ته دیگ چوب شور، ته دیگ کاهو، ته دیگ بال مرغ و ...، اما به جرات میتوان گفت که ته دیگ بال مرغ یکی از خوشمزهترین و مجلسیترین ته دیگهاست. پس دست به کار شوید و این بار برنج را با ته دیگ بال مرغ درست کنید.
۱. طرز تهیه ته دیگ بال مرغ
مواد لازم (برای ۴ الی ۵ نفر)
برنج ۳ پیمانه
بال مرغ ۱ کیلو گرم
پیاز ۱ عدد
زعفران، آبلیمو و روغن به میزان لازم
نمک، فلفل به میزان لازم
جعفری یا لیمو ترش یا زرشک (دلخواه) کمی برای تزئین
زمان لازم برای آماده ساز و پخت ۲ ساعت
دستور پخت
ابتدا بالها را خوب بشویید و در یک کاسه بریزید، سپس پیاز را خرد کنید و همراه با کمی نمک و فلفل، آبلیمو و زعفران به آن اضافه کنید، در آن را گذاشته و بگذارید برای حداقل یک ساعت بماند تا بالها مزه دار شوند.
سپس در یک تابه کمی روغن بریزید و یک طرف بالها را سرخ و طرف دیگر آن را نیمه سرخ کنید.
حال بالها را از سمتی که کمتر سرخ شده کف قابلمه بچینید. (قابلمه تفلون و نچسب باشد بهتر است.)
برنج را به روش کته بپذید و صبر کنید تا آب آن تمام شود سپس برنج را روی بالها بریزید و با پشت قاشق روی سطح آن را صاف کنید تا موقع برگرداندن برنجها پخش نشوند.
سپس در برنج را با دمی بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا بخار کند.
وقتی بخار کرد شعله را کم کنید تا هم بالها سرخ شوند و هم برنج دم بکشد.
پس از نیم ساعت که برنج دم کشید آن را در یک دیس برگردانید و دور دیس را با کمی جعفری، لیمو ترش یا زرشک و زعفران تزئین کنید.
ته دیگ بال مرغ شما آماده شد... نوش جان...
چند نکته!
هرچه بالها بیشتر در مواد بمانند خوشمزهتر و تردتر میشوند.
توجه کنید که تعداد بال مرغ باید به اندازهای باشد که کف قابلمه را کامل بپوشاند.
میتوانید برنج را آبکش کنید و سپس روی بالهای چیده شده بریزید.
اگر دوست دارید میتوانید در حین ریختن برنج در قابلمه لابه لای برنج کمی زعفران بریزید.
منبع: ستاره
انتهای پیام/