به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان، در سراسر جهان ۲۷۹ هزار و ۳۰۳ نفر به علت ابتلا به بیماری کرونا جان خود را از دست دادهاند. تعداد موارد ابتلا به کرونا در سراسر جهان نیز به ۴ میلیون و ۲۳ هزار و ۲۱۸ نفر رسیده است.
هر ساعت بر شمار جانباختگان و موارد ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در آمریکا که در صد کشورهای گرفتار مبتلا به این ویروس قرار دارد، افزوده میشود. تاکنون ۷۸ هزار و ۷۹۴ نفر به علت ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در آمریکا جانشان را از دست دادهاند.
آخرین اخبار درباره شیوع بینالمللی کرونا را در این گزارش بخوانید:
بوریس جانسون، نخستوزیر انگلیس اعلام کرد این هفته زمان مناسبی برای پایان دادن به قرنطینه در این کشور نیست.
جانسون گفت: «نقشه راهی را برای بازگشایی فعالیتهای کشور تهیه کرده ام که آن را فردا به پارلمان ارائه خواهم داد.»
فخرالدین کوجا، وزیر بهداشت ترکیه اعلام کرد با شناسایی یک هزار و ۵۴۲ نفر در این کشور که به تازگی به کرونا مبتلا شده اند، شمار مبتلایان به کرونا در ترکیه به ۱۳۸ هزار و ۶۵۷ نفر رسیده است.
این در حالی است که با جان باختن ۴۷ نفر در شبانهروز گذشته، شمار قربانیان ویروس کرونا در ترکیه به ۳هزار و ۷۸۶ نفر افزایش یافت.
مقامات دولتی ایتالیا اعلام کردند، با آلوده شدن ۸۰۲ نفر دیگر، شمار افراد آلوده به ویروس کرونا در این کشور به ۲۱۹ هزار و ۷۰ نفر رسید.
شمار جان باختگان ویروس کرونا در این کشور نیز با ۱۶۵ نفر دیگر به ۳۰ هزار و ۵۶۰ نفر افزایش یافت.
اندرو کومو، فرماندار ایالت نیویورک آمریکا اعلام کرد، ۲۰۷ نفر به شمار جان باختگان ویروس کرونا در این ایالت در شبانهروز گذشته اضافه شده است.
فرماندار نیویورک گفت آزمایشات پزشکی بر روی ۸۵ کودک مبتلا به کرونا در این ایالت در حال انجام است.
به گفته وی برخی از مناطق این ایالت مجازند محدودیتهای اجتماعی را از ۱۵ مه به تدریج کاهش دهند.
این در حالی است که رسانه خبری انبیسی نیوز گزارش داد میشل اَسترهولم، رئیس مرکز مشاوره و تجزیه و تحلیل اطلاعات در مورد پیشگیری، کنترل و درمان بیماریها در آمریکا اعلام کرد: «۶۰ تا ۷۰ درصد آمریکاییها به ویروس کرونا آلوده خواهند شد چرا که ما سوار این ببر هستیم، اما آن را هدایت نمیکنیم.»
شبکه تلویزیونی العربیه اعلام کرد قرنطیه کامل کشور کویت از امروز یکشنبه آغاز شد و تا سی ام ماه مه (۱۰ خرداد) ادامه خواهد داشت.
شهروندان کویتی فقط میتوانند به مدت دو ساعت در روز در منطقه مسکونی خود پیاده روی کنند.
آمار مبتلایان به ویروس کرونا در کویت به ۸ هزار و ۶۸۸ نفر و آمار قربانیان در این کشور به ۵۸ نفر رسیده است.
رسانه آمریکایی فاکسنیوز گزارش داد علیرغم نظر ترامپ درباره ویروس کرونا و اعتقاد او درباره اینکه تصور میکند ویروس کرونا در آستانه نابودی قرار گرفته، همهگیری ویروس کرونا در آمریکا همچنان ادامه دارد.
دکتر تام اینگلزبی، متخصص بهداشت عمومی در آمریکا اعلام کرد ترامپ تصور میکند کرونا بدون واکسن هم از بین خواهد رفت، شواهد پزشکی نشان میدهد که ویروس کرونا به این زودیها از آمریکا رخت بر نخواهد بست.
ملانشون، رهبر حزب «فرانسه سرکش» کاهش محدودیتها در این کشور را خودکشی و اقدامی بسیار مزخرف خواند.
این مقام فرانسوی ضمن ابراز نگرانی از تصمیم دولت فرانسه در لغو قرنطینه و بازگشایی تدریجی مدارس و محل کار از روز دوشنبه ۱۱ مه، گفت: «این اقدام کارگران و دانش آموزان را به خطر میاندازد.»
خبرگزاری فرانسه گزارش داد مقامات وزارت بهداشت این کشور اعلام کردند، شمار جان باختگان به لیل ابتلا به کرونا با مرگ ۷۰ نفر دیگر به ۲۶ هزار و ۳۸۰ نفر افزایش یافت.
مقامات آژانس بهداشت عمومی کانادا اعلام کردند، شمار مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور به ۶۷ هزار و ۹۹۶ نفر و شمار جان باختگان نیز به ۴ هزار و ۷۲۸ نفر افزایش پیدا کرده است.
کمیته بهداشت و سلامت عراق اعلام کرد در ایام عید فطر در سراسر کشور ممنوعیت رفت و آمد برقرار خواهد شد.
سازمان جهانی بهداشت کلیه فعالیتها، جلسات و هر اقدامی برای تمامی کارکنان خود را در مناطق تحت کنترل نیروهای انصارالله در یمن تا اطلاع ثانوی به حالت تعلیق درآورد.
نزدیک به ۸۰ درصد از مردم یمن، ۲۴ میلیون نفر، برای گذاران زندگی خود متکی به کمکهای بشردوستانه هستند و ۱۰ میلیون نفر در این کشور در خطر قحطی قرار دارند.
خبرگزاری رویترز گزارش داد مقامات دولتی ایتالیا اعلام کردند، با اضافه شدن ۸۰۲ نفر دیگر به شمار افراد آلوده به ویروس کرونا در این کشور تعداد مبتلایان به ۲۱۹ هزار و ۷۰ نفر رسید.
همچنین با مرگ ۱۶۵ نفر دیگر، شمار جان باختگان ویروس کرونا در ایتالیا به ۳۰ هزار و ۵۶۰ نفر افزایش یافت.
فرماندهی ارتش لبنان روز یکشنبه با انتشار بیانیهای گزارشهای منتشر شده در شبکههای اجتماعی مبنی بر شیوع ویروس کرونا در میان نظامیان این کشور و قرنطینه هزار و ۲۰۰ نیروی نظامی را تکذیب کرد.
مقامات بهداشتی جمهوری آذربایجان اعلام کردند با مبتلا شدن ۹۷ نفر دیگر به ویروس کرونا تعداد مبتلایان در این کشور به ۲ هزار و ۵۱۹ نفر رسیده است.
همچنین با جان باختن یک تن دیگر، تعداد قربانیان کرونا در جمهوری آذربایجان به ۳۲ نفر رسید؛ همچنین تعداد بهبودیافتگان نیز به یک هزار و ۶۵۰ نفر افزایش یافت.
دولت دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا به دلیل تبعات همهگیری ویروس کرونا در ایالات متحده و بحران اقتصادی ناشی از تعطیلی کسب و کارها در این کشور، انتظار افزایش نرخ بیکاری تا ۲۰ درصدی را دارد.
کوین هاست، مشاور اقتصادی کاخ سفید اعلام کرد دولت دونالد ترامپ انتظار دارد تا اواسط تابستان، نرخ بیکاری در این کشور به ۲۰ درصد برسد.
«ایمن سوسان» معاون وزیر امور خارجه سوریه با اعلام اینکه اقدامات خصمانه آمریکا و اروپا ظرفیتهای مقامات بهداشتی سوریه را در مبارزه با ویروس کرونا محدود کرده است، تحریمهای آمریکا و اروپا علیه این کشور را غیرانسانی و جنایت علیه بشریت توصیف کرد.
وزارت بهداشت عربستان سعودی اعلام کرد هزار و ۹۱۲ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در این کشور ثبت شده و مجموع مبتلایان به ۳۹ هزار و ۴۸ نفر افزایش یافته است.
همچنین با جان باختن ۷ نفر دیگر شمار قربانیان در عربستان به ۲۴۶ نفر رسید.
وزارت بهداشت لبنان در اطلاعیهای اعلام کرد، تست کرونای ۳۶ نفر در شبانه روز گذشته مثبت شده و با این حساب تاکنون ۸۴۵ نفر در این کشور به ویروس کرونا مبتلا شده اند.
در این اطلاعیه آمده است: ۲۳۴ نفر از مبتلایان به این ویروس بهبود یافتند و ۲۶ نفر هم جان باخته اند.
ستاد ملی مبارزه با ویروس کرونا در روسیه اعلام کرد طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۱ هزار و ۱۲ مورد جدید مبتلا به کووید-۱۹ در این کشور ثبت شده است که با اعلام این آمار مجموع مبتلایان ویروس کرونا در روسیه به ۲۰۹ هزار و ۶۸۸ تن رسید.
در همین حال، شمار جانباختگان کرونا در روسیه طی یک شبانه روز گذشته ۸۸ تن اعلام شد که با احتساب این آمار، مجموع جانباختگان کووید-۱۹ در روسیه به ۱۹۱۵ تن رسید.
مقامات بهداشت افغانستان از شناسایی ۳۶۱ مورد ابتلای جدید به ویروس کرونا خبر دادند. همچنین ۵ نفر نیز در ۲۴ ساعت گذشته جان خود را بر اثر این بیماری از دست دادهاند.
وزارت بهداشت سنگاپور از ۸۷۶ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا خبر داد.
پس از گذشت بیش از یک ماه، ویروس کرونا دوباره سروکلهاش در شهر ووهان پیدا شد و نخستین مورد ابتلا در این شهر که از سوم آوریل به بعد عاری از این ویروس شده بود، شناسایی شد.
روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی نوشت دستکم ۲۷ هزار و ۵۰۰ نفر از سالمندان و کارکنان مراکز نگهداری از افراد سالخورده در آمریکا بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادهاند و تاکنون بیش از ۱۴۹ هزار نفر در حدود هفت هزار و ۷۰۰ مرکز آلوده به ویروس کرونا آلوده شدهاند.
در پی شیوع ویروس کرونا در شهر مونترال و افزایش شمار جانباختگان، جاستین ترود، نخستوزیر کانادا، از اوضاع این شهر در ایالت کبک، به شدت ابراز نگرانی کرد.
بنا بر آمار و اطلاعات اداره زندانهای آمریکا، در حال حاضر ۴۷ درصد موارد تایید شده ابتلا به کرونا در زندانهای فدرال آمریکا مربوط به زندان کالیفرنیا میشود و یازده نفر از مبتلایان نیز از کارکنان این زندان هستند که یک هزار و ۱۶۲ زندانی را در خوی جای داده است.
بنا بر اعلام فرماندار ایالت نیویورک، یک بیماری مرموز مربوط به ویروس کرونا، جان ۳ کودک را گرفته و ۷۶ نفر دیگر را در این ایالت گرفتار کرده است.
شمار قربانیان ویروس کرونا در فلسطین اشغالی به ۲۴۷ و مبتلایان به ۱۶ هزار و ۴۵۴ نفر رسیده است.
سخنگوی وزارت بهداشت عربستان اعلام کرد با ثبت ۱۷۰۴ مورد جدید، تعداد مبتلایان به کرونا به ۳۷ هزار و ۱۳۶ نفر افزایش یافت.
او افزود تاکنون ۲۳۹ نفر در عربستان بر اثر ابتلا به کرونا جان باختند.
به دنبال افزایش شمار مبتلایان به ویروس کرونا در کره جنوبی پس از چند هفته کاهش، رئیسجمهور این کشور از مردم خواست تدابیر احتیاطی را همچنان رعایت کنند.
به دنبال افزایش شمار مبتلایان به ویروس کرونا در کره جنوبی پس از چند هفته کاهش، رئیسجمهور این کشور از مردم خواست تدابیر احتیاطی را همچنان رعایت کنند.
فخرالدین کوجا، وزیر بهداشت ترکیه، در حساب شخصی خود در توییتر نوشت: در ۲۴ ساعت گذشته شمار موارد ثبت شده ابتلا به کرونا ۱۵۴۶ نفر افزایش یافت و به ۱۳۷ هزار و ۱۱۵ نفر رسید.
او افزود: با جان باختن ۵۰ نفر دیگر از مبتلایان به کرونا شمار جان باختگان نیز به ۳ هزار و ۷۳۹ نفر رسید.
وزیر بهداشت ترکیه نوشت: در ۲۴ ساعت اخیر ۳ هزارو ۸۴ تن دیگر بهبود یافتند و شمار بهبود یافتگان در مجموع به ۸۹ هزار و ۴۸۰ نفر رسید.
تایلند از پنج مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در این کشور خبر داد.
شمار جانباختگان ویروس کرونا در آمریکا به ۸۰ هزار و ۳۷ تن و شمار افراد مبتلا به یک میلیون و ۳۴۷ هزار و ۳۰۹ نفر افزایش یافته است. از این تعداد ۲۳۸ هزار و ۷۸ نفر نیز از این بیماری بهبود یافتهاند.
طبق اعلام وزارت بهداشت برزیل، ۱۰ هزار و ۷۰۱ نفر طی ۲۴ ساعت گذشته به کرونا مبتلا شدهاند و تعداد کل مبتلایان در برزیل ۱۵۵ هزار و ۹۳۹ نفر است. با افزایش جانباختگان کرونا در برزیل، تعداد فوتیها هم به ۱۰۶۲۷ نفر رسیده است.
موسسه رابرت کخ اعلام کرد شمار موارد تایید شده آلودگی به ویروس کرونا در آلمان با ۶۶۷ مورد افزایش به ۱۶۹ هزار و ۲۱۸ مورد رسید.
این موسسه همچنین اعلام کرد شمار جانباختگان بر اثر ویروس کرونا در آلمان با ۱۳ نفر افزایش به هفت هزار و ۳۹۵ نفر رسید.
وزارت بهداشت مکزیک روز شنبه از یک هزار و ۹۳۸ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در این کشور خبر داد. به این ترتیب، شمار موارد آلودگی به ویروس کرونا در مکزیک به ۳۳ هزار و ۴۶۰ مورد رسید.
این وزارتخانه همچنین روز شنبه از ۱۹۳ مورد جدید مرگ بر اثر ویروس کرونا در مکزیک خبر داد. به این ترتیب، شمار موارد مرگ بر اثر ویروس کرونا در مکزیک به سه هزار و ۳۵۳ مورد رسید.
با این حال، مقامات بخش بهداشت مکزیک پیشتر اعلام کرده اند که تعداد واقعی موارد آلودگی به ویروس کرونا در این کشور بسیار بالاتر است.
وزارت بهداشت پاناما اعلام کرد این کشور روز شنبه ۲۱۲ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا را ثبت کرد. به این ترتیب، شمار موارد آلودگی به ویروس کرونا در پاناما به هشت هزار و ۲۸۲ مورد رسید.
این وزارتخانه همچنین تعداد کل جانباختگان بر اثر ویروس کرونا در این کشور را ۲۳۷ نفر اعلام کرد.
کره جنوبی ۳۴ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا را ثبت کرد که این تعداد بالاترین آمار ابتلا در یک روز در ماه جاری بوده است.
براساس جدیدترین آمار، تاکنون ۷۸ هزار و ۷۹۴ نفر به علت ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در آمریکا جانشان را از دست دادهاند. شمار افراد آلوده به ویروس کرونا نیز در آمریکا به یک میلیون و ۳۰۹ هزار و ۱۶۸ نفر رسیده است.
انتهای پیام/
خدا هست
مرگ بر آمریکا یعنی مرگ بر : ضد بشریت - ضد دموکراسی - ضد آزادی- ضد شرافت - ضد استقلال - ضد ایران سرفراز