احمدی گفت: جهت‌دهی نقدینگی سرمایه‌گذاران خرد به سمت صندوق‌های سرمایه‌گذاری می‌تواند کمک خوبی در راستای امر تولید باشد.

موسی احمدی کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با خبرنگار بورس،بانک و بیمه گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص نوسانات بازار بورس درچند هفته اخیر اظهار کرد: شاخص بازار سرمایه برخلاف پارامترها و شرایط اقتصادی کشور روند رو به رشدی را در ماه‌های اخیر طی کرده و اخیراً نیز با نوساناتی همراه بوده است. تحلیل‌های بنیادین نیز حاکی از افزایش ریسک‌های مختلف علی‌الخصوص در کسب و کار است چرا که عوامل ریسک‌زا همواره بر کسب و کارها سایه افکنده و شاهد افزایش آن نیز بوده‌ایم.

این کارشناس حوزه‌ی بورس افزود: ا‌ین عوامل ذکر شده می‌تواند مستقیماً بر اقتصاد کشور وضع شود یا این که بر نوسانات بازارهای سرمایه تاثیر بگذارند که مشابه این مورد را اخیراً می توان با وضع مجدد تعرفه بر  محصولات چین توسط آمریکا مشاهده کرد.

او در پاسخ به این سوال که چه عواملی بر روند رو به رشد بازار سرمایه موثر هستند؟ بیان کرد: تنها زمانی شاهد رونق و رشد واقعی بازار سرمایه خواهیم بود که ریسک بازار و کسب وکار شرکت‌ها کاهش یافته و سودآوری شرکت‌ها در نتیجه عوامل مختلفی ماننده بهبود بهره‌وری، عوامل تولید و بازار فروش داخلی و صادراتی محصولات و خدمات آن‌ها روند پایدار و رو به افزایشی داشته باشد.

احمدی در ادامه بحث خود تاکید کرد: این موضوع در سطح کشور رخ می دهد که شاخص‌های یاد شده وضعیت مناسب و پایداری را نشان نمی‌دهند. اما با نگاهی به روند کاهشی ارزش پول ملی علت این مسئله مشخص می‌شود که عمده این رشدها ناشی از کاهش ارزش پول ملی بوده است و بازار با نگاه به بازار ارز و تغییرات آن متوجه خواهیم شد که بازدهی بازار سرمایه به نحوی متناسب با نرخ ارز موجود در سطوح مختلف بازار است.

این کارشناس بازار سرمایه در ادامه تشریح کرد: همچنین افزایش سود اسمی شرکت‌ها در سال گذشته نیز مزید بر علت بوده است. همچنین با توجه به روند رو به رشد شاخص، در ماه‌های گذشته شاهد رشد قیمت سهام برخی شرکت‌ها علی‌رغم عدم رشد مقدار و رقم فروش بوده‌ایم که این موضوع عاملی بر روند تصاعدی قیمت در بازار برخی صنایع شد.

پیشرفت بازار سرمایه نیازمند نگاه های هوشمندانه

او در ادامه در خصوص نحوه ی پیشرفت بازار سرمایه بیان کرد: افرادی که وارد این گونه بازارها می شوند باید چه از منظر سیاستگذاران و چه از منظر سرمایه‌گذاران نگاهی ویژه به زیرساخت‌های بازار و ارتقاء فرهنگ و سواد سرمایه‌گذاری به منظور اجتناب و پیشگیری از برخی رخدادهای منفی تجربه شده بازار در گذشته و آثار و تبعات نامناسب آن داشته باشند.

انتهای پیام /

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
Mohsen
۲۱:۱۸ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
یک قبض گازدرمدت پانزده روزفصل قبل نسبت به فصل بهارصددرصدرشدقیمت داشته.حمایت ازقشرضعیف کجاست اونی که پولش توبورس الان هست قشرمرفه میباشد.اینقدرنگیدمال مردم توبورس هست.بورس وسط کروناکی رشدنموده.
آخرین اخبار