نماینده جنبش مقاومت اسلامی حماس در ایران با اشاره به سلسله اهداف رژیم صهیونیستی در اراضی اشغالی از «روز نکبت» تا کنون گفت: پایان رژیم صهیونیستی به دست مَردان مقاومت نزدیک است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، «نکبت»؛ کلیدواژه‌ای است که حتی با گذشت بیش از هفت دهه از وقوع آن، از ذهن مردم آزاده جهان و فلسطین لحظه‌ای پاک نشده است؛ روزی که فلسطینیان علی رغم اینکه خاطره خوشی از آن ندارند، اما برای به فراموشی سپرده نشدن حقی که در این روز از آن‌ها سلب شد، آن را هر سال زنده نگاه می‌دارند. در این روز هزاران نفر از مردم فلسطین با اقدامات وحشیانه و ددمنشانه رژیم متجاوز و اشغالگر صهیونیستی مجبور به ترک خانه و کاشانه خود شدند.

در جریان روز نکبت سال ۱۹۴۸، بیش از ۵۳۰ شهر و روستا در فلسطین با خاک یکسان شد، ۱۵ هزار فلسطینی شهید شدند، ده‌ها فلسطینی به صورت دسته جمعی اعدام شدند و حدود ۱۸ هزار نفر اقدام به مهاجرت کردند. طبق آخرین آمارها، شمار شهدای فلسطینی از سال ۱۹۴۸ تاکنون به حدود ۱۰۰ هزار نفر رسیده است.

در همین ارتباط، خبرنگار گفتگویی را با «خالد القدومی» نماینده جنبش مقاومت اسلامی حماس در ایران ترتیب داده است که مشروح آن از نظر می‌گذرد؛

*رژیم صهیونیستی پس از در طول ۷ دهه گذشته با هدف مشروعیت سازی و همچنین تثبیت جایگاه خود اقدام به نسل کشی فلسطینیان و آواره کردن آن‌ها کرده است. به نظر شما آیا این دست از اقدامات رژیم صهیونیستی، در تثبیت جایگاه آن و برخورداریش از مشروعیت موفقیت آمیز بوده است؟

رژیم صهیونیستی از همان دوره ابتدایی تأسیس خود با بکارگیری روش‌های مختلف ازجمله اعمال فشار‌های اقتصادی و سیاسی و متوسل شدن به گزینه نظامی علیه ملت فلسطین، تلاش کرد تا به اهدافش جامه عمل بپوشاند، اما از آن روز تاکنون موفق به تحقق این امر نشده است. اگر بخواهیم درباره اهداف رژیم صهیونیستی سخن بگوییم باید به ۲ هدف اصلی اشاره کنیم؛ هدف اول رژیم صهیونیستی ایجاد «وطن قومی» برای یهودیان بوده است.

علاوه بر این، هدف دیگر رژیم صهیونیستی ایجاد نوعی انسجام و همگرایی با کشور‌های عربی و اسلامی بوده است. این رژیم جعلی از سال ۱۹۴۸ میلادی با متوسل شدن به قدرت‌های استعمارگر و امپریالیست و در رأس آن‌ها انگلیس و سپس ایالات متحده آمریکا تلاش کرد تا اهدافش را محقق سازد. تشکیل دولت اسرائیل از نیل تا فرات از جمله این اهداف بوده است که تل آویو هیچگاه موفق به تحقق آن نشد.

اهداف تل آویو از «روز نکبت» تاکنون/پایان رژیم صهیونیستی نزدیک است

متأسفانه رژیم صهیونیستی از رهگذر پروژه عادی سازی روابط با کشور‌های عربی و اسلامی تلاش کرده است تا به اهداف خود جامه عمل بپوشاند تا بدین ترتیب، نفوذ سیاسی و اقتصادی خود را از نیل تا فرات گسترش دهد. این گام خبیثانه‌ای است. رژیم صهیونیستی همچنان تهدیدی برای تمامی ملت‌های منطقه محسوب می‌شود و از همین روی، تاکنون نتوانسته است میان خود و محیط پیرامونش انسجام برقرار کند. تمامی ملت‌ها به رژیم صهیونیستی به عنوان دشمن می‌نگرند. ملت‌ها می‌دانند که صهیونیست‌ها، دشمن آن‌ها هستند.

*اخیراً ما شاهد آن هستیم که نظام‌های عربی عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را به مرحله علنی سازی رسانده‌اند. ارزیابی شما از این اقدام نظام‌های عربی و همچنین استقبال گسترده تل آویو از عادی سازی روابط با آن، چیست؟

واژه عادی سازی به معنای تبدیل یک مسأله غیر طبیعی به طبیعی است. واقعیت آن است که رژیم صهیونیستی یک رژیم غیر طبیعی و فاقد ریشه تاریخی است. این رژیم همچنین هیچ‌گونه ریشه دینی هم ندارد و در مسائل اجتماعی نیز وضعیت به همین صورت است. رژیم صهیونیستی همه داشته‌های خود را از فلسطین و ملت‌های منطقه به غارت برده است. رژیم صهیونیستی نه ریشه فرهنگی دارد نه تاریخی و نه دینی. این رژیم حتی تاریخ را نیز تحریف می‌کند.

همانطور که پیشتر گفتم، عادی سازی یکی از اهداف اصلی و اساسی پروژه صهیونیستی بوده و هست. من باید در اینجا تأکید کنم که هیچ ملتی در سطح جهان اسلام و جهان عرب وجود ندارد که خواهان ارتباط با رژیم صهیونیستی باشد. متأسفانه برخی نظام‌های عربی هستند که خواهان تحقق اهداف شخصی هستند و به همین دلیل به دنبال روابط با تل آویو می‌روند؛ علت هم آن است که آن‌ها به دنبال تحقق اهداف ملت‌های خود نیستند.

اهداف تل آویو از «روز نکبت» تاکنون/پایان رژیم صهیونیستی نزدیک است

سوارکار اسرائیلی در مسابقات قطر

تمامی ملت‌ها هرگونه ارتباط با رژیم صهیونیستی را قویاً رد می‌کنند. این حکومت‌های سرسپرده هستند که در راستای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی گام بر می‌دارند. این حکومت‌ها به دنبال تحقق اهداف و مصالح ملی نیستند، بلکه در مسیر تحقق اهداف شخصی گام بر می‌دارند.

حکومت‌های عربی از تمامی وسایل و ابزاری که در اختیار دارند در مسیر عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی حرکت می‌کنند. به عنوان نمونه می‌توان به سریال «ام هارون» اشاره کرد که به همین منظور ساخته شده است. ملت‌های منطقه جملگی چنین اقداماتی را مردود می‌دانند. من معتقدم که با چنین اقداماتی باید هوشمندانه برخورد کرد.

*دیدگاه شما نسبت به افق آینده رژیم صهیونیستی در سایه بحران‌هایی که هم اکنون این رژیم با آن دست و پنجه نرم می‌کند، چیست؟

رژیم صهیونیستی بر پایه و اساس فساد بنا شده است. بسیاری از افراد فریب رژیم صهیونیستی و تبلیغات آن در خصوص برخورداری اش از تکنولوژی را خورده‌اند. برخی گمان می‌کنند که رژیم صهیونیستی یک رژیم کاملاً پیشرفته است. در طرف دیگر، برخی نیز مرعوب رژیم صهیونیستی هستند.

اما از سوی دیگر، مؤمنان، حامیان مقاومت و مجاهدان در فلسطین و نوار غزه نه مرعوب رژیم صهیونیستی هستند و نه فریب آن را خورده‌اند و علیرغم عدم برخورداری از بدیهی‌ترین امکانات زندگی، توانسته‌اند موفقیت‌های بسیاری را در عرصه‌های مختلف نظامی و مقاومت، محقق سازند. آن‌ها با همین امکانات، تاکنون موفق شدند طرح‌ها و پروژه‌های رژیم صهیونیستی و حامیان آن ازجمله آمریکا را به شکست بکشانند.

اهداف تل آویو از «روز نکبت» تاکنون/پایان رژیم صهیونیستی نزدیک است

بنابراین، با صراحت و با ایمان کامل می‌گویم که بر پایه و اساس فساد شکل گرفته است و پایان آن به دست مجاهدان و مَردان مقاومت به اذن خداوند نزدیک است. این رژیم حتی امروز به یک بار اضافه بر دوش کشور‌های غربی تبدیل شده‌اند؛ کشور‌هایی که داعیه دار دموکراسی و حقوق بشر هستند. این رژیم به یک تهدید برای امنیت و صلح منطقه‌ای و بین المللی تبدیل شده است.

نظرسنجی‌ها در اروپا می‌گوید که ۶۰ درصد از اروپایی‌ها رژیم صهیونیستی را بزرگترین خطر برای امنیت و صلح بین المللی می‌دانند. امروز حتی خودِ آمریکایی‌ها زمانی که می‌خواهند به خارج سفر کنند ۲ گذرنامه به همراه دارند. یک گذرنامه برای ورود به منطقه دارند که مُهر اسرائیل در آن خورده است و یک گذرنامه برای حضور در مناطق دیگر. علت هم آن است که می‌دانند گذرنامه‌ای که مُهر اسرائیل در آن دیده می‌شود، می‌تواند در نقاط مختلف برایشان مشکلات امنیتی ایجاد کند. چنین رژیمی حتی پس از ۱۰۰ سال هم نخواهد توانست برای خود مشروعیت ایجاد کند.

*پس از انتقال سفارت ایالات متحده آمریکا از تل آویو به قدس اشغالی، آیا واشنگتن توانست منافع و مصالح رژیم صهیونیستی را تأمین کند؟ آیا این اقدام آمریکایی‌ها توانست تحولات را به نفع رژیم اسرائیل رقم زده و برای آن مشروعیت به دنبال داشته باشد؟

واقعیت آن است که ایالات متحده آمریکا حمایت از رژیم صهیونیستی را از انگلیس به ارث برده است. از زمان تأسیس رژیم صهیونیستی، آمریکایی‌ها به طور کامل و همه جانبه از تل آویو حمایت به عمل آورده اند. این حمایت‌ها در عرصه‌های مختلف سیاسی، دیپلماتیک، نظامی و اقتصادی بوده است.

آمریکایی‌ها حتی به گروه‌های فلسطینی که وارد روند سازش با رژیم صهیونیستی شدند، رحم نکردند. به عنوان نمونه، دفاتر سازمان آزادیبخش فلسطین را بستند. بنابراین، سیاست‌های آمریکا همواره بر پایه جانبداری از تل آویو استوار بوده است.

اهداف تل آویو از «روز نکبت» تاکنون/پایان رژیم صهیونیستی نزدیک است

دولت کنونی آمریکا نیز خدمات ویژه‌ای را به صهیونیست‌ها ارائه داد که از جمله آن‌ها شناسایی قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی و انتقال سفارت واشنگتن از تل آویو به قدس اشغالی بوده است. بنابراین، امروز دولت آمریکا از طریق گذر از موازین بین المللی و زیر پای گذاشتن اصول حقوق بشری و زیر پای گذاشتن خطوط قرمز، از صهیونیست‌ها حمایت می‌کنند، تا جایی که برخی از تحلیلگران آمریکایی اذعان می‌کنند که گاهی این حمایت‌ها به ضرر منافع واشنگتن تمام می‌شود. به هر حال چنین اقداماتی تاکنون مشروعیتی برای صهیونیست‌ها به دنبال نداشته است.

منبع: مهر

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.