محمد جعفری مسئول باغبانی جهاد کشاورزی مشهد در گفت و گو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، گفت: پیش بینی میشود از ۱۹۵ هکتار سطح کشت گلستان
گل محمدی حدود ۶۳۰ تن محصول تولید شود که با توجه به وقوع سرما و یخبندان در فروردین و بروز خسارت به باغات میزان تولید احتمالا ۳۰ درصد کاهش خواهد یافت.
او افزود: برداشت گل محمدی از صبح زود آغاز و تا قبل از گرم شدن هوا انجام میشود و بلافاصله به مراکز خرید یا کارخانجات عرقگیری انتقال مییابد.
مسئول باغبانی جهاد کشاورزی مشهد ادامه داد: گل محمدی پس از باز شدن دوام کمی روی شاخه دارد و در صورت تأخیر طی ۲۴ ساعت رنگ آن به سفیدی گراییده و میریزد و تأخیر زمان برداشت باعث افت شدید
کیفیت گلاب و اسانس استحصالشده میشود.
جعفری بیان کرد: گل محمدی از ارزش غذایی زیادی برخوردار است و در درمان صرع، زخم معده، تقویت قلب و ضعف عمومی بسیار مؤثراست.
انتهای پیام//ف.ح