دکتر عبدالرضا نوروزی متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، گفت:گرچه ذرات و ترشحات دهانی فرد کرونایی روی میوه نمی ماند اما باید قبل از خوردن انواع توت، اصولی را رعایت کرد.
او افزود: برای شستشوی انواع توت ها مانند توت سفید، توت فرنگی، تمشک و شاتوت در نخستین اقدام، دستمال تمیز و نازکی را تر کنید. توت ها را داخل آن بریزید تا گرد و خاک میوه جذب رطوبت دستمال شود.
این متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: قسمت کلاهک سبز توت هایی مانند توت فرنگی را جدا کنید زیرا این کلاهک محل تجمع حشراتی مانند شتهها و آفتهای ریز دیگر است.
نوروزی بیان کرد: همچنین از ریختن توت ها در ظرف آب خودداری کنید زیرا سبب انتقال آلودگی از توت ناسالم به سالم میشود.
او تصریح کرد: توصیه بر این است که توت ها را یک به یک زیر آب سرد روان با فشار متوسط و با مالش ملایم انگشتان شستشو دهید.
این متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد:در پایان کار هم یک قاشق مربا خوری نمک را به چهار لیتر آب سالم اضافه و حل کنید. سپس توت را داخل این ظرف آب نمک ریخته و پس از ۱۰ دقیقه تنها یکبار با آب شستشو دهید.
انتهای پیام// ف.غ