به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، مجید پاکاری مدیر باغبانی جهاد کشاورزی فارس گفت: پیش بینی میشود از ۳۵۰ هکتار سطح زیر کشت گوجه سبز استان هزار و ۳۰۰ هزار تن محصول، برداشت و روانه بازار شود.
او افزود: شهرستانهای استهبان، شیراز، سپیدان و بوانات از عمده تولید کنندگان گوجه باغی فارس هستند.
پاکاری ادامه داد: غالب گوجه سبزهای فارس بصورت تازه خوری و ما بقی به صورت فراوری به بازار عرضه میشود.
مدیر باغبانی جهاد کشاورزی فارس گفت: با توجه به شرایط آب و هوایی مناسب و بارش های چشمگیر برداشت محصول در این استان امسال روند مناسبی دارد.
گوجه سبز به آلوی وحشی سبز رنگ معروف است. این میوه سبز دارای مقدار زیادی از پروتئین، چربی (روغن)، انواع کربوهیدراتها و نمکهای معدنی، اسیدهای ارگانیک سبز آن شامل اسید سیتریک، اسید مالیک، تانیک، اسیدبنزوئیک و اسید تاتاریک است.
به گفته کارشناسان بهداشت و تغذیه، گوجه سبز برای تقویت لثه، ریشه دندان و رفع خشکی دهان موثر است و حاوی ویتامین های B، C و پیش ساز ویتامین A است.
از دیگر خواص دارویی این محصول کاهش فشار و چربی خون، حذف رسوبات از خون و تنظیم عملکرد معده و روده است و در درمان تومورها هم مفید است.
انتهای پیام/