فائزه ملک لو، پزشک تیم‌های ملی بانوان درباره‌ی رابطه ورزش و میزان احتمال ابتلا به کرونا، صحبت کرد.

آیا ورزش احتمال ابتلا به کرونا را افزایش می‌دهد؟فائزه ملک لو، عضو کمیته درمان فدراسیون پزشکی ورزشی و پزشک تیم‌های ملی فوتبال و والیبال بانوان کشورمان، در گفتگو با خبرنگار حوزه پزشکی ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره‌ی میزان احتمال ابتلا به کرونا با انجام فعالیت فیزیکی و ورزش گفت: بسیاری از افراد، بر این باور هستند که ورزش کردن، به ویژه ورزش‌های هوازی مانند پیاده روی و دویدن باعث افزایش شانس ابتلا به بیماری‌های تنفسی به ویژه کرونا ویروس می‌شود.

او ادامه داد: مطالعات نشان داده است که ورزش کردن با شدت‌های مختلف، تاثیرات متفاوتی روی سیستم ایمنی و تولید آنتی بادی‌ها و گلبول‌های سفید در بدن دارد؛ به نحوی که در افراد بی تحرک، این ریسک نسبتا زیاد است.

پزشک تیم‌های ملی بانوان افزود: با ورزش کردن با شدت متوسط این ریسک به کمترین حد خود می‌رسد و در ورزش‌های با شدت خیلی زیاد، ریسک ابتلا به عفونت‌های تنفسی افزایش بیشتری دارد.

ملک لو تصریح کرد: دلیل این اتفاق، آن است که در ورزش‌های با شدت متوسط، تولید گلبول‌های سفید، سلول‌های کشنده‌ی طبیعی و آنتی بادی‌های تقویت کننده‌ی ایمنی، افزایش پیدا می‌کند، این موضوع در ورزش‌های خیلی شدید به شکل عکس می‌شود.

او اضافه کرد: به همین جهت، توصیه می‌کنیم افراد، به طور روزانه، حدودا ۲۰ الی ۳۰ دقیقه، ورزش هوازی با شدت متوسط انجام دهند، تا ریسک عفونت‌های تنفسی فوقانی را حدودا ۲۰ تا ۳۰ درصد کاهش دهند.

ملک لو در پایان تاکید کرد: در ایام ماه مبارک رمضان، با توجه به شرایط روزه داری و خطرات موجود به لحاظ شیوع ویروس کرونا، توصیه می‌کنیم ورزش کردن و فعالیت فیزیکی را به به ساعات قبل از افطار و یا بین وعده افطار و شام، موکول نمایند. به این شکل، علاوه بر انجام فریضه الهی، از مزایای ورزش در این ایام، بهره‌مند خواهند شد.


بیشتر بخوانید :قربانی: ممنوعیت قرارداد با بازیکنان خارجی، اذعان به سوءمدیریت است


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار