به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اصفهان،احمدرضا رییسزاده مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان اظهارداشت: مساحت
گلخانههای اصفهان از یک هزار و ۸۴۰ هکتار در سال ۹۷ اکنون به یک هزار و ۹۵۰ هکتار رسیده است که با توجه به برنامهریزی انجام شده و فراهم کردن بستر سرمایهگذاری لازم این مقدار تا پایان سال جاری به۲ هزار هکتار افزایش خواهد یافت.
او افزود: این میزان گلخانه در طول سال قادر خواهد بود ۳۰۰ هزار تُن انواع محصولات
سبزی و صیفی مانند خیار، گوجه، فلفل دلمهای رنگی، بادمجان، توت فرنگی، سبزی برگی و غدهای تولید کند.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان ادامه داد: سالانه ۱۳۰ میلیون شاخه و اصله انواع گل و گلدان و
گیاه تزیینی در ۱۸۰ هکتار گلخانه این منطقه تولید میشود که شامل شاخه بریده، گیاهان آپارتمانی، درخت و درختچه، گلهای فصلی و نشایی است.
احمدرضا رییسزاده بیان کرد: سالانه ۵۰ هزار تن انواع محصولات گلخانهای از این استان به خارج کشور صادر میشود و سیاست ما همچون وزارتخانه توسعه این نوع کشت و کار است.
او با اشاره به اهمیت صادرات در وضعیت کنونی افزود: این میزان صادرات سالانه افزون بر ۵۰ میلیون دلار ارزآوری برای کشورمان دارد.
احمدرضا رییسزاده ادامه داد: تغییر شیوه کشت از فضای باز و بصورت سنتی به فضای گلخانهای از اولویتهای اصلی وزارتخانه است و این شیوه در استان اصفهان بطور جدی دنبال میشود.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به شهرستانهای فلاورجان، تیران و کرون، مبارکه، اصفهان، شهرضا و نجفآباد به عنوان فعالان صنعت کشت و کار گلخانهای در این استان گفت: چهار هزار و ۵۰۰ واحد گلخانه در استان مستقر است که ۲۰ هزار نفر شغل مستقیم و معادل همین رقم شغل غیر مستقیم در مراکز فرآوری و بسته بندی محصولات ایجاد کرده است.
او اضافه کرد: این نوع کشت و کار در مناطق معتدل بهتر جواب میدهد بنابراین مناطق مرکزی استان شمار بیشتری از گلخانهها را در خود جای داده است.
انتهای پیام/ی