به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از تنقلاتی که کوچک و بزرگ به آن علاقه دارند پفک هندی است. پفک هندی خام به صورت آماده در فروشگاههای خواروبار فروشی وجود دارد، اما شما میتوانید خودتان نیز آن را در منزل درست کنید و پفک هندی خانگی دستپخت خودتان را داشته باشید. پفک هندی نسبت به پفکهای نمکی موجود در بازار سالمتر است. پس بهتر است طرز تهیه پفک هندی را یاد بگیرید و برای مصرف گاه به گاه بچهها و یا برای استفاده به عنوان تنقلات جشن تولد، آن را تهیه کنید. لینکهای میانبر آنچه در این مطلب آمده است:
مواد لازم
پفک هندی یک بسته
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
حوله روغن گیر یک عدد
سس تند (دلخواه) به میزان لازم
زمان لازم برای تهیه پفک هندی ۱۵ دقیقه
دستور تهیه
یک قابلمه را روی حرارت بگذارید و روغن درون آن بریزید، صبر کنید تا داغ شود. روغن باید به قدری باشد که وقتی پفکها را درون آن میریزید پفکها درون روغن شناور باشند.
پفکها را درون روغن بریزید. به محض اینکه پفکها حجم و کمی تغییر رنگ پیدا کردند آنها را از از روغن خارج کنید و بر روی حوله روغن گیر بگذارید تا روغنهای اضافی آن گرفته شود.
پس از آن میتوانید پفکها را با سس تند نوش جان کنید.
طرز تهیه پفک هندی خام در خانه!
به جای اینکه پفک هندی خام را از مغازهها به صورت بسته بندی تهیه کنید، میتوانید آن را خودتان در منزل به صورت زیر تهیه کنید:
مواد لازم
آرد برنج یک پیمانه
نمک و فلفل به اندازه لازم
آب ۴ تا ۵ لیوان
رنگ خوراکی به مقدار و رنگ دلخواه
طرز درست کردن پفک هندی خام
آرد برنج و آب را با یکدیگر ترکیب کنید و روی حرارت بگذارید کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید و صبر کنید تا غلیظ شود و قوام آید.
پس از آن مواد را به چند قسمت کنید و به هر قسمت مقدار خیلی کمی رنگ خوراکی بریزید. (میتوانید به جای ریختن رنگ خوراکی از زعفران، آب لبو، آب سبزیجات مانند آب اسفناج و ... استفاده کنید). اگر از رنگ خوراکی استفاده میکنید باید خیلی کم بزنید در غیر این صورت پفکها بعد از پخت خوش رنگ نمیشوند و رنگشان تیره میشود.
مواد را در قیف بریزید و بر روی یک نایلون به اندازهی دلخواه بریزید و برای دو روز اجازه دهید تا همهی قسمت های آن خشک شوند. پفک هندی خانگی شما آماده است!
چند نکته مهم برای تهیه پفک هندی!
پفکها را یکباره درون روغن نریزید و کم کم آنها را سرخ کنید تا پفکها فضای کافی و لازم برای پف کردن را داشته باشند.
توجه کنید که هرچه روغن داغتر باشد پفکها زودتر پف میکنند و حجم پیدا خواهند کرد.
روغن حتما باید داغ باشد و بعد پفکها را درون روغن بریزید. در صورتی که پفک هندی را درون روغنی بریزید که هنوز داغ نشده پف نخواهد کرد و سفت خواهد ماند و مزهی خوبی پیدا نمیکند.
اگر برای بچهها درست میکنید بهتر است ادویه خاصی به آن اضافه نکنید. (ادویه میتواند فلفل، آویشن، پودر سیر و یا ... باشد.)
اگر میخواهید برای بچهها درست کنید بهتر است که از رنگ استفاده نکنید تا سالمتر باشند.
پفک هندی نسبت به پفکهای نمکی موجود در بازار بسیار سالمتر است و، چون سریع در روغن حجم پیدا میکند و آماده میشود پس جذب روغن بسیار پایینی دارد.
پفک هندی حجم معده را پر میکند و موجب کاهش اشتها میشود.
منبع: ستاره
انتهای پیام/