به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، کامبیز بازرگان، رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی کشور در جلسه ارائه گزارش عملکرد موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی که از طریق ویدئو کنفرانس برگزار شد با بیان این که ساخت اتو واکسن آبزیان توسط دانشمندان موسسه رازی، کشور را از استیصال در حوزه پرورش ماهی نجات داد، گفت: پرورش ماهی در کشور به مرحله استیصال رسیده بود که با لبیک و ورود موسسه رازی به میدان، از این مرحله عبور کردیم.
او افزود: این موضوع علاوه بر اینکه باید در موسسه در راستای انجام فعالیت ها مورد توجه قرار گیرد، در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی باید به صورت ویژه به آن توجه کرده و آن را درک کنیم تا بیش از پیش به اهداف موسسه نزدیک شویم.
بازرگان ضمن قدردانی از اقدامات انجام شده موسسه رازی در سال گذشته و به ویژه از سرعت عمل و احساس مسئولیت در حوزه تولید اتوواکسن ماهی، گفت: پرورش ماهی در کشور به مرحله استیصال رسیده بود که با لبیک و ورود موسسه رازی به میدان، از این مرحله عبور کردیم، این مهم جای قدردانی بسیار دارد.
رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی کشور تولید و پژوهش را دو بال بزرگ و مهم موسسه رازی عنوان کرد و افزود: باید این موضوع را مدنظر قرار دهیم که رازی صرفا یک بنگاه تجاری تولید و فروش واکسن نیست و تلاش کنیم تا درآمد فروش دانش فنی افزایش یابد.
او افزود: رویکرد صرفا تجاری به موسسه رازی صحیح نیست و باید توجه به منافع استراتژیکی که موسسه برای کشور دارد در اولویت قرار بگیرد.
بازرگان بر لزوم هدفمند کردن پروژه ها و تحقیقات در جهت اهداف موسسه تاکید کرد و گفت: ادامه تحقیقات و تلاش ها در خصوص تولید واکسن آنفلوانزای فوق حاد پرندگان که به نتایج خوبی رسیده باید به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.
او افزود: لازم است میدان برای حضور بخش خصوصی فعال در حوزه تولید واکسن گسترس پیدا کند ضمن این که جایگاه حاکمیتی و استراتژیک موسسه رازی در حوزه تولید نیز حفظ شود.
انتهای پیام/د.خ