رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور از ارائه تسهیلات حمایتی به آموزشگاه‌های آزاد فنی و حرفه‌ای خسارت دیده از کرونا خبر داد.

علی اوسط هاشمی رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: با توجه به اعلام محدودیت‌ها برای برخی از مراکز پر خطر و اتخاذ سیاست‌های انسدادی بخشی از منافع واحد‌های صنعتی و شرکت‌ها تضعیف شد.

او با بیان اینکه با شیوع ویروس کرونا بنیه مالی سازمان‌ها و شرکت‌ها نیز با محدودیت مواجه شد، افزود: دولت متناسب با توان و اقتضای زمان سیاست‌های حمایتی را برای جبران خسارت‌های وارده ناشی از کرونا به اقشار مختلف در نظر گرفت.

اوسط هاشمی گفت: آموزشگاه‌های آزاد فنی و حرفه‌ای نیز در این زمینه با آسیب‌هایی مواجه شدند و تسهیلاتی برای آن‌ها در نظر گرفته شد.


بیشتر بخوانید: آغاز ثبت نام کارفرمایان برای دریافت وام کرونایی از ۲۴ اردیبهشت 


رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با بیان اینکه پرداخت تسهیلات به آموزشگاه‌های خسارت دیده از کرونا منوط به آن است که کارگاه تعطیل و کارگران آن تعدیل نشده باشند، گفت: همچنین کارفرمایان در آموزشگاه‌ها باید کارمندان خود را بیمه کرده باشند و تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی باشند.

او ادامه داد: برای پرداخت تسهیلات به واحد‌های خسارت دیده از کرونا عملکرد ماه‌های گذشته آن واحد‌ها مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت و این ارزیابی باید بیانگر آن باشد که این واحد مرکزی فعال بوده، نیرو و کارآموز داشته است.

اوسط هاشمی افزود: کارفرمایان خسارت دیده از کرونا می‌توانند با ثبت نام در سایت کارا وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای دریافت تسهیلات اعلام نیاز کنند.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با بیان اینکه بعد از آمادگی بانک‌ها برای پرداخت تسهیلات، ثبت نام آغاز خواهد شد، بیان کرد: هر کارفرما به ازای هر کارگر ۱۶ میلیون تومان وام با سود ۱۲ درصد دریافت خواهد کرد.

او با بیان اینکه دولت بخشی از پرداخت سود بانکی را متحمل شده است، تصریح کرد: بعد از چند ماه تنفس بازپرداخت آن آغاز خواهد شد و همچنین بازپرداخت وام‌های پرداخت شده دو سال خواهد بود.


بیشتر بخوانید: جزئیات جدید از نحوه بازپرداخت وام ۲ میلیون تومانی 


اوسط هاشمی گفت: در حال حاضر سیاست‌های دولت در راستای حمایت از گروه‌های متضرر است.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور ادامه داد: اگر بتوانیم متقاعد کنیم که مسئولان در دوران بازگشت به کار، خرید خدمات از آموزشگاه را داشته باشند آنگاه می‌توانیم بخشی از خسارت‌های وارده را جبران کنیم.

او با بیان اینکه دولت صد هزار میلیارد تومان برای جبران خسارت‌های واحد‌های آسیب‌دیده در نظر گرفته است، گفت: در حال حاضر ۵۰ هزار میلیارد تومان به این بخش اختصاص داده شده است و باقی مبلغ در جهت کمک به تجهیز امکانات و غیره هزینه خواهد شد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار