نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در پیامی کنایه آمیز در توییتر دلیل حمایت روسیه از برجام و ممانعت از تمدید تحریم تسلیحاتی ایران را اعلام کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، میخائیل اولیانوف، نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین بامداد چهارشنبه با لحنی کنایه‌آمیز به ادعای آمریکایی‌ها درباره دلیل حمایت مسکو از برجام و ممانعت از تمدید تحریم تسلیحاتی ایران واکنش نشان داد.

پیش از این نیز واسیلی نبنزیا، نماینده روسیه در سازمان ملل تلاش آمریکا برای معرفی خود به عنوان یکی از اعضای توافق هسته‌ای ایران موسوم به برجام را مضحک خواند.

اولیانوف ضمن اشاره به تاریخ انقضای تحریم تسلیحاتی ایران در اکتبر امسال، در صفحه توئیتر خود نوشت: «می‌دانید چرا روسیه از برجام حمایت می‌کند؟ چون از ماه اکتبر، فدراسیون روسیه می‌تواند مقداری پول از فروش تسلیحات به ایران به دست بیاورد.»


بیشتر بخوانید: اولیانوف: برجام یک شاهکار دیپلماسی بود

انتقاد دیپلمات ارشد روس از دولت ترامپ در دومین سالگرد خروج آمریکا از برجام


وی در ادامه نوشت: «این شوخی نیست. این ارزیابی تندروهای آمریکایی است. ما فقط می‌توانیم برای واشنگتن که کارشناس‌هایش چنین نتیجه‌گیری‌هایی در اختیار دولت آمریکا قرار می‌دهند، تأسف بخوریم.»

مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا پیشتر با ارائه پیش نویسی با استدلال اینکه واشنگتن همچنان یکی از طرف‌های برجام است، خواهان تمدید تحریم‌های تسلیحاتی ایران تا زمان نامعلوم در شورای امنیت شد.

دو کشور اروپایی فرانسه و انگلیس به عنوان امضا کنندگان توافق هسته‌ای ایران و نیز دارای حق وتو در شورای امنیت مخالفتی با تصمیم آمریکا ابراز نکرده اند.

روسیه و چین نیز هنوز به طور رسمی نظر خود را در این باره اعلام نکرده اند، اما برخی منابع از مخالفت مسکو با تلاش واشنگتن در این امر حکایت دارد.

گفتنی است آمریکا در ۱۸ اردیبهشت سال ۱۳۹۷ توافق هسته‌ای ایران را نقض کرد و رسما و یکجانبه از آن خارج شد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
عبدالرضا غیایی شاملو
۰۵:۴۴ ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
اگر کشورهایی مثل آمریکا و اسرائیل به این اندازه نظم جهانی رو بهم نمیزدند و تا این حد عاشق جنگ، خونریزی، تجاوز، آدمکشی و دخالت در امور سایر کشورها نبودند و سیاستهای صلح و دوستی در دنیا را درپیش میگرفتند آنوقت دنیا به چند دسته تقسیم نمیشد و کشورهای دیگر هم مجبور نبودند بخاطر توازن قدرت و خطرات احتمالی این کشورهای جنگ طلب دست به توسعه تسلیحاتی و نظامی بزنند و میشد تمام هزینه هایی که برای تولید و خریدو فروش سلاح، بمب و موشک در دنیا مصرف میشود برای عمران، رفاه و آسایش و مبارزه با فقر در دنیا استفاده گردد، یاحق.
آخرین اخبار