به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه طرز تهیه شکلات نارگیلی را به شما آموزش می دهیم.
مواد اصلی
پودر نارگیل
۵۰ گرم
شکلات تختهای
به مقدار لازم
عسل
به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا پودر نارگیل را با عسل مخلوط میکنیم تابه صورت خمیر منسجمی در آید
خمیر پودر نارگیل را در یخچال قرار داده تاکمی سفت شده وخودش را بگیرد.
دراین مرحله شکلات را به صورت بن ماری ذوب کرده ودر قالب مورد نظر یک لایه نازک پخش کرده ودر یخچال قرار داده تاخودش رابگیرد.
خمیر نارگیل وشکلات که آماده شد از یخچال خارج میکنیم وگلوله کوچکی از خمیر پودر نارگیل را برمیداریم وداخل قالبی که از قبل شکلات بن ماری شده را ریخته بودیم قرار میدهیم ودوباره رویش را بایک لایه شکلات بن ماری شده میپوشانیم و در یخچال قرارمیدهیم به مدت نیم ساعت تاشکلات خودش را کامل بگیرد شکلات نارگیلی ما آماده است.
سایر نکات
۱. برای اینکه شکلات بن ماری شده کمی روانتر شود میتوان مقداری روغن مایع اضافه کرد.
۲. من دراین دستور از۲قاشق غذاخوری عسل استفاده کردم عسل را تا جایی اضافه کنید که خمیر منسجمی به دست دهدمراقب باشید عسل زیاد نزنید که خمیر نارگیل شل نشود.
۳. بهتر است از قالب سیلیکونی استفاده کنید.
منبع: پاپیون
انتهای پیام/