به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کوکو حبوبات جزو غذاهای گیاهی خوشمزه و سالم میباشد که خاصه رژیمهای گیاهخواری است. این غذای مفید و سالم با ترکیب سبزیجات و انواع حبوبات که ارزش غذایی بسیار بالایی دارند، طبخ میشود. از این رو میتوانید با افزودن ادویههای مختلف، طعم آن را فوق العاده و منحصر به فرد کنید.
همان طور که گفتیم و از اسم این غذای عالی برمی آید، طبخ آن با انواع حبوبات، چون لوبیا قرمز، عدس، نخود و لپه انجام میشود؛ به همین دلیل ارزش غذایی بسیار بالایی برای سلامتی و تامین پروتئینهای بدن برای افراد دارد.
به عنوان مثال یکی از خواص حبوبات به عنوان پروتئین گیاهی مربوط به کمک به بهبود هضم غذا، تثبیت سطح قند خون، کاهش وزن و لاغری، تقویت سلامت قلب، تقویت سیستم ایمنی بدن و… میباشد. در واقع وجود مواد معدنی مفید، چون ویتامینهای گروه C، B، آهن، پتاسیم، کلسیم، منیزیم، پروتئین، فیبر و… باعث این میزان از فواید و ارزش غذایی حبوبات شده است.
در کنار فواید بی شمار حبوبات باید به ارزش غذایی سبزیجات موجود در این غذا نیز توجه کنید. سبزی جعفری دارای خواصی، چون اشتهاآوری، تقویت معده، رفع اختلالات ریوی، تصفیه خون، آرامش بخش اعصاب، بهبود آسم، تقویت پوست و رفع خراشها و ترکهای پوستی، کاهش وزن و… میباشد.
به همین دلیل کوکو حبوبات علاوه بر طعم عالی و خوشمزهای که دارد، به عنوان یک غذای سالم و مفید برای حفظ سلامتی شما نیز معروف میباشد. پس حتما این غذای خوشمزه و لذیذ را در منزل طبخ کنید و از طعم لذیذ آن و فواید بی شمار آن بهره ببرید.
مواد لازم
لوبیا قرمز: ۳۰۰ گرم
عدس: ۳۰۰ گرم
نخود: ۳۰۰ گرم
لپه: ۳۰۰ گرم
سیب زمینی متوسط: ۳ عدد
پیاز متوسط: ۲ عدد
سبزیهای جعفری، ریحان و گشنیز: ۱ پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
روغن مایع: به میزان لازم
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم
مراحل پخت
ابتدا تمام حبوبات را در قابلمه بریزید و کمی آب پر کنید و با کمی نمک بر روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید تا بپزند.
سیب زمینیها را نیز در ظرفی جداگانه آب پز کنید و پوست بگیرید.
سپس سیب زمینیها را به همراه حبوبات پخته شده در غذاساز میکس کنید و به صورت خمیر مانند آماده کنید.
سپس مخلوط خمیر را در ظرفی ریخته و سبزیجات را نیز خرد کنید و مخلوط نمایید.
پیازها را پوست کنید و رنده کنید و سپس به همراه ادویه جات به مخلوط خمیر اضافه کنید.
تخم مرغها را یکی یکی درون ظرف خمیر اضافه کنید و مواد را کامل مخلوط کنید تا یکدست شود.
بر روی ظرف خمیر سلفون بکشید و به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا مواد استراحت کند.
در یک ماهی تابه کمی روغن بریزید و بعد از داغ شدن آن، مایع خمیر را درون ماهی تابه بریزید و کامل در ظرف صاف کنید.
با حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید تا یک طرف کوکو کامل سرخ شود.
سپس کوکو را به طرف دیگر برگردانید و بگذارید طرف دیگر آن نیز کاملاً طلایی شود.
منبع: غذالند
انتهای پیام/