به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سالاد فرنچ یک سالاد کاملا سالم با طعمی متفاوت و خاص است که طرفداران و علاقهمندان بسیار زیادی دارد از آن رو مورد توجه زیادی قرار میگیرد که هم از نظر مواد اولیه و هم دارای طعم منحصر به فرد و جدید است.
در تهیه این سالاد مواد بسیار کم و تقریبا راحتی به کار برده شده است، اما یک ماده جدید و جالب به نام کیپر در این سالاد وجود دارد. شاید بپرسید کیپر چیست؟ شاید بگویید یک نوع سس و یا یک نوع پنیر است. اما باید در جواب این سوال شما بگوییم که خیر کیپر در واقع نوعی میوه مدیترانه ایست که در این سالاد استفاده میشود.
کیپر
نام این میوه در ایران گلک یا چاتلانقوش میباشد. این میوه یکی از گیاهان سنتی مدیترانه است که در غذاهای مدیترانهای، قبرس، مالت و ایتالیا استفاده میشود. البته جالب است که بدانید این گیاه در اکثر نقاط ایران نیز قابل یافت است و در مناطقی همچون روی دیوارهای قدیمی یا مابین سنگ ها، و در دشتهای و یا نزدیک به دریا میروید. این گیاه گلهایی کاملا لطیف و سفید با پرچمهای صورتی دارد و از اوایل اردیبهشت تا اوایل مهر ماه شروع به گل دادن میکند و در همین زمان است که محلیها و کشاورزان بایستی با زحمت بسیار دانه دانه این غنچهها را قبل از این که بزرگ و تبدیل به گل شوند بچینند. کیپرها را تقریبا هر ۶ تا ۸ روز میچینند. کیپرها انواع متفاوت دارند، گاهی به اندازه یک عدس و گاهی به ابعاد یک زیتون میرسند. کیپر را میتوان به هزار مدل استفاده کرد؛ در پیش غذاها، غذاهای اصلی، سالادها و میان وعدهها و خصوصا در سسها جایگاهی ویژه دارند. کیپر یکی از گیاهان سرشار از پروتئین به حساب میآید و حاوی ویتامین آ، ویتامین ای، ویتامین سی، ویتامین کا، ویتامین ب۲، ویتامین ب۳، اسید فولیک، کلسیوم، منیزیوم، آهن، مس میباشد.
مواد لازم
کاهو فرانسوی: ۱ عدد
سویس چارد (نوعی سبزی): ۴ برگ
کلم بروکلی: ۱۰۰ گرم
پنیر پارمسان: به مقدار لازم
جوانه شبدر: ۲۰۰ گرم
جوانه ماش: ۱۰۰ گرم
جوانه گندم: ۱۰۰ گرم
مواد لازم برای سس:
تمر هندی: یک شیشهی رقیق شده
روغن زیتون: ۱۰۰گرم
ریحان فرنگی: ۱۰۰گرم
نمک: ۶گرم
فلفل سیاه: ۵گرم
عسل: دوقاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک: یک قاشق غذا خوری
کیپر: ۶گرم (کاپاریس)
مراحل پخت
در ابتدا چهاربرگ کاهوی فرانسوی رو شسته و خشک میکنیم و به ابعاد متوسط برشهای نامنظم میزنیم
کاهو را داخل کاسهای میریزیم.
سویس چاردهای متوسطی که تهیه کرده ایم را پس از شستن و خشک کردن به مقدار متناسب با کاهوی فرانسوی مخلوط میکنیم
پس از این دو مرحله کلم بروکلی بلانچ شده در قطعههای کوچک اضافه کرده و با سس فرنچ مخلوط میس کنیم.
سس مورد نظر باید با تمام این سه محتویات کاسه که بیس اولیه و پایه سالاد ما هستند به خوبی مخلوط شوند.
سپس کاسهی سرو مخلوطمان را آماده میکنیم.
مقداری از کلم بروکلی آغشته به سس و دو عدد سویس چارد را روی سالاد قرار میدهیم.
در اطراف آن جوانهی شبدر، جوانه ماش و جوانه گندم را به طور مساوی میریزیم.
در نهایت روی تمام سالاد پنیر پارمسان ریخته و سرو میکنیم.
منبع: غذالند
انتهای پیام/