مبنی بر اطلاعیه اعلام شده تنها ۱۳ رشته شغلی مشمول دریافت تسهیلات کرونایی هستند که عناوین آنها به شرح ذیل است:
-مراکز تولید و توزیع غذاهای آماده اعم از رستورانها، بوفهها، طباخیها، تالارهای پذیرایی، قهوهخانهها و اغذیه فروشیها
-مراکز مربوط به گردشگری شامل هتلها، هتل آپارتمانها، مجتمعهای جهانگردی و گردشگری، مهمان پذیرها، مهمان سراها، مسافرخانهها، مراکز بوم گردی، مراکز اقامتی، پذیرایی، تفریحی و خدماتی بین راهی، موزهها و زائرسراها
-حمل و نقل عمومی مسافر برون شهری اعم از هوایی، جادهای، ریلی و دریایی
-دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری
-تولید و توزیع پوشاک
-تولید و توزیع کیف و کفش
-مراکز توزیع آجیل، خشکبار، قنادی، بستنی و آبمیوه
-مراکز باشگاهها و مجتمعهای ورزشی و تفریحی
-مراکز و مجتمعهای فرهنگی-آموزشی، هنری و رسانهای
-مراکز تولید توزیع و فروش صنایع دستی
-آموزشگاههای رانندگی، آرایشگاهها، سالنهای زیبایی و گرمابهها
-موسسات خصوصی دارای پروانه بهره برداری از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که در حوزههای درمانی و تشخیصی و آزمایشگاهی و پاراکلینیکها فعال هستند
کارفرمایان با ورود به سامانه کارای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به نشانی kara.mcls.gov.ir میتوانند نسبت به ثبت نام و دریافت تسهیلات کرونایی برای کارگاه خود اقدام کنند.
روند کار به این صورت است که بر اساس کد ملی که کارفرما وارد سیستم میکند، فرآیند ثبت نام آغاز میشود و سپس مشخصات اولیه کارفرما بر اساس اطلاعات و تأمین اجتماعی ارائه میشود.
در مرحله بعد کارفرمایان باید تبصرهها و تذکرهایی را که در شیوه نامه وزارت کار قید شده است، به دقت مطالعه کنند و در صورت تأیید با زدن گزینه«موافقم» وارد مرحله بعدی شوند.
در مرحله بعدی کارفرمایان به صفحه درج اطلاعات خود هدایت میشوند که در اینجا از آنها خواسته میشود تاریخ تولد، کد کارگاه، کد ملی خود را وارد کنند و با انتخاب یک رمز عبور برای خود از مشمول شدن دریافت تسهیلات کرونایی مطلع شوند.
بعد از آن که کارفرمایان اطلاعات خود را وارد کردند، سامانه مشمول شدن یا عدم مشمول شدن تسهیلات کرونایی کارفرما را اعلام خواهد کرد که در صورت اینکه کارفرما مشمول دریافت شده باشد، پیامکی برای او ارسال خواهد شد.
لازم به ذکر است، یک مرکز تماس تعبیه شده که اگر اعتراضی از سوی کارفرما یا خویش فرمایی مبنی بر عدم دریافت پیامک صورت گیرد، به طور شبانه روزی پاسخگوی سوالات آنها است.
نزدیک به ۳ میلیون شاغل بیمه شده در این یک میلیون واحد اقتصادی آسیب دیده مشغول به کار بودند که در صورت تأیید، اطلاعات به بانکی که خود متقاضی در سامانه ثبت کرده ارسال میشود.
نکته قابل توجه آن است که به ازای هر یک نفر شاغل بیمه شده که در بنگاه فعال باشد، ۱۲ میلیون تومان وام پرداخت میشود، این رقم برای واحدهایی که به اجبار تعطیل شدهاند ۱۶ میلیون تومان خواهد بود که تا دو ماه آینده پرداختها به طور کامل انجام خواهد شد.
انتهای پیام/
برای ثبت تسهیلات در اپلکیشن ایوا، کد کارگاه میخواهد، منظور از کد کارگاه چیست ؟
وباید۴۰یا۵۰درصد پولشوداشته باشی تا کارای اولیشوانجام بدی اونهم آیابشه یانشه
آخرش رفتم بنگاه ماشین بدون درسردولتی ومالیاتی وحق بیمه کارگر
خداراشاکربیشترازاونهم میرسه
حتی یه بنگاه کوچک نمیتونی تواین کشورراه اندازی کنی مثلا اگرچین آیا همین اندازه سنگ اززیرپات برمیداشتی
به من وام یک میلیونی هم ندادن
میترسم وام نگرفته اقساطش هم از یارانه مون کم کنن!!!
اسیب دیدن قابل توجه است که تاکسی های تلفنی ۱۳۳ شهرها درهردوحالت فعالند هم درون شهری وهم برون شهری جاده ای که جزو مشمولین وام کرونا نیستند یعنی هیچکدام از حمایت ها دولت به این گروه که بیشتراز تاکسیهای دیگر زحمت می کشند وبیشترخسارت خورده اند مورد نظر دولت نبوده و نسبت به تاکسی های ۱۳۳ کل کشور که دردوحالت شهری و جاده ای فعالند بی مهری شده
در اثر این بیماری کارگاهها ۳ ماه تعطیل و بعد از رکود کسب و کار را داریم.
۱۰۰ میلیون وام بگیری واقعا کی داره ماهیانه ۵۵۰۰۰۰۰ تومن وام پرداخت کنه.