ایوب کرد مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت: به دلیل شیوع بیماری کرونا و محدودیتهای ناشی از آن، کشور پاکستان از اوایل اسفند ماه سال گذشته نسبت به بستن مرز مشترک در محل پایانه مرزی میرجاوه و توقف تبادلات مرزی بین دو کشور اقدام کرد که در نتیجه آن تعداد کثیری از ناوگان باری عمدتاً حامل گاز صادراتی در مرز مذکور متوقف شدند.
او افزود: خوشبختانه با پیگیریهای انجام شده توسط استانداری سیستان و بلوچستان، این اداره کل، اداره کل گمرکات استان و سایر دستگاههای متولی و رایزنیهای به عمل آمده توسط وزارت امور خارجه، کشور پاکستان از ساعت ۱۰ صبح روز چهارشنبه مورخ ۲۴ اردیبهشت ماه مجوز ورود محدود ناوگان به خاک خود را از طریق مرز میرجاوه صادر کرده است که این مسئله تنها شامل ۶۰۰ دستگاه ناوگانی است که از اسفند ماه در مرز متوقف بوده اند.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان سیستان و بلوچستان گفت: این دسته از ناوگان با رعایت کلیه دستورالعملهای بهداشتی و مقررات مرزی، تنها در روزهای شنبه، دوشنبه و چهارشنبه از ساعت ۸ صبح لغایت ۱۴ و به تعداد روزانه ۵۰ دستگاه، حق ورود به کشور پاکستان و تخلیه محموله خود در محل پیش بینی شده در پایانه مرزی آن کشور را دارند و بلافاصله بدون توقف و یا ورود به عمق خاک آن کشور، به کشورمان باز میگردند.
کرد تأکید کرد: تجار، بازرگان و صاحبان کالا و همچنین شرکت حمل و نقل داخلی و بین المللی، تا اطلاع ثانوی اکیداً از ارسال بار و اعزام ناوگان باری به مرز میرجاوه خودداری نمایند.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان سیستان و بلوچستان در پایان تصریح کرد: برقراری مجدد جریان تردد عادی ناوگان باری از طریق پایانه مرزی میرجاوه با جدیت از سوی دستگاههای متولی در دست پیگیری است.
بیشتر بخوانید: رایزنی ها برای رفع مشکل تردد ۷۰۰ کامیون در مرز میرجاوه همچنان ادامه دارد
صادرات بیش از ۲ میلیون تن کالا از طریق پایانههای مرزی سیستان و بلوچستان
انتهای پیام/ع