به گزارش خبرنگار حوزه محیط زیست گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، زنجبیل گیاه پرخاصیتی است که در عرصه آشپزی و دارویی کاربرد دارد. این گیاه برای درمان بیماریهایی چون درد مفاصل، درمان مشکلات معده، دردهای عضلانی، درمان حالت تهوع، گرفتگی عضلات مفید است و بهترین زمان برای کاشت آن فصل بهار است.
زنجبیل از جمله گیاهان گران قیمتی است که خرید آن آسان نیست، اما شما با رعایت نکاتی میتوانید به راحتی آن را در منزل خود پرورش دهید و به صورت تازه آن را مصرف کنید.
برای کاشت زنجبیل در ابتدا نیاز است یک زنجبیل تازه تهیه کنید، مطمئن شوید که زنجبیل تازه باشد تا نتیجه بهتری به دست آورید.
یک عدد زنجبیل را در آب خیس کنید، سپس آن را در میان پارچه و در محیط تاریکی قرار دهید تا ریشه بزند، با انجام این روش پس از یک هفته گیاه شما ریشه زده است.
گلدان نسبتا متوسطی را انتخاب کنید و آن را با خاکی پر از موادغذایی پر کنید، زیرا زنجبیل نیازمند خاک مناسب است تا بتواند از آن تغذیه کند، توجه داشته باشید تا انتهای گلدان سوراخهایی برای خارج شدن آب وجود داشته باشد.
کف گلدان را خاک ریخته سپس زنجبیلی که ریشه زده است را داخل گلدان قرار دهید و مجدد به روی آن خاک بریزید و گلدان را در دمای مناسب که سرد نیست، قرار دهید.
برای آبیاری گیاه زنجبیل به این موضوع توجه کنید که در روزهای اول نباید به آن آب دهید و آبیاری بیش از حد میتواند باعث خراب شدن گیاه شود.
سه تا چهار ماه بعد گیاه شما جوانه زده و سبز میشود و در طول ۱۰ تا ۱۲ ماه برگهای زنجبیل شما به قد ۵۰ تا ۶۰ سانت میرسد و پس از گذشت چند ماه که گیاه شما به خوبی رشد کرد، میتوانید با کنار زدن خاک زنجبیل خود را برداشت کنید و زنجبیل تازه خود را مصرف کنید.
بیشتر بخوانید: آیا گیاه اسطوخودوس را در خانه هم میتوان کاشت؟
بیشتر بخوانید: قلمه زدن بهترین روش برای تکثیر گیاه پتوس
بیشتر بخوانید: صفر تا صد کاشت گیاه رزماری در منزل
بیشتر بخوانید: روش نگهداری و پرورش گیاه پپرومیایا قاشقی
انتهای پیام/