به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه، رسول جلیلی رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی در جلسه بررسی وضعیت عملکرد صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان آذربایجان غربی، اظهارکرد: صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی در سال ۱۳۸۷ با تعداد ۹۵ سهامدار و سرمایه اولیه ۳.۵ میلیارد ریال آغاز به کار کرده است و هم اکنون پس از گذشت این بازه زمانی این صندوق توانسته است تعداد سهامداران خود را به ۱۷۸ تشکل برساند و سرمایه فعلی خود را پس از ۱۹ مرحله افزایش سرمایه به ۳۷۰ میلیارد ریال ارتقا دهد.
جلیلی با بیان اینکه حمایت جهت افزایش سرمایه صندوق حمایت از بخش کشاورزی استان در دستور کار قرار دارد، افزود: از ابتدای تاسیس این صندوق تا کنون، بیش از ۱۵۱ میلیارد تومان تسهیلات کم بهره جهت حمایت از تولید به واحدهای بخش کشاورزی استان پرداخت شده است.
او با بیان اینکه اقتصاد نخست آذربایجان غربی بخش کشاورزی است و سالانه بیش از ۶ میلیون تن محصولات کشاورزی در این استان تولید میشود، خاطر نشان کرد: در سال گذشته صندوق حمایت از توسعه فعالیتهای بخش کشاورزی، ۲میلیارد تومان تسهیلات بانکی برای خرید ۵۵۷ راس تلیسه گاو سمینتال به دامداران استان پرداخت کرده است.
جلیلی افزود: با توجه به نامگذاری سال با محوریت جهش تولید، توسط مقام معظم رهبری، بازنگری در طرح تاسیس صندوق و به دنبال آن افزایش سرمایه صندوق ضرورت دارد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان اضافه کرد: مجموع سهامداران این صندوق در استان شامل ۵ هزار نفر به طور مستقیم و ۲۰۰ هزار نفر بهره بردار به طور غیر مستقیم است.
در ادامه غلامعلی مرادی نماینده شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی و محرم خلیلی مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان به ارائه گزارشی از عملکرد اقدامات انجام شده در سال گذشته پرداختند.
مرادی نماینده شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی استان در این جلسه خواستار افزایش بازه زمانی اعطای تسهیلات ضروری در مواجهه با موقعیتهای بحرانی به اعضا شد و گفت: آذربایجان غربی به دلیل همجواری با سه کشور همسایه خارجی، با تقویت و حمایت از صندوق توسعه بخش کشاورزی، ظرفیت تبدیل به هاب نهادههای دامی کشور را داراست و میتواند از این ظرفیت در راستای اشتغالزایی و توسعه استان استفاده کرد.
خلیلی مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان نیز، توسعه خدمات رسانی در قالب همه تشکلهای عضو صندوق و زنجیرههای ارزش، افزایش سرمایه و ارتقای جایگاه صندوق استان درکشور با توجه به اینکه آذربایجان غربی یکی از قطبهای اصلی تولیدات بخش کشاورزی در کشوراست، را خواستار شد.
در ادامه سید عبدالکریم رضوی رییس هیئت مدیره و مدیر عامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، از عملکردهای شاخص و فعالیتهای اثربخش صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان آذربایجان غربی ابزار رضایت کرد و با اشاره به اهداف بلندمدت صندوقهای غیردولتی حمایت از توسعه بخش کشاورزی گفت: تحقق مدیریت بهینه، تامین و تجهیز و تجمیع منابع مالی، افزایش بهرهوری، مدیریت بهینه تخصیص منابع مالی، تقویت حجم و کیفیت سرمایهگذاری و گسترش خدمات به عنوان اهداف صندوق در مقطع زمانی درازمدت است که استان آذربایجان غربی جزو استانهای پیشرو در کشور از نظر عملکرد صندوقها قرار دارد.
وی در ادامه از عملکرد مدیر عامل و اعضای صندوق حمایت از توسعه فعالیتهای کشاورزی زنان روستایی و عشایری شهرستان ارومیه که از نظر افزایش سرمایه و تعداد سهامدار در رتبه سوم کشوری قرار دارد، تقدیر و قدر دانی کرد.
مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه فعالیتهای کشاورزی زنان روستایی و عشایری شهرستانهای ارومیه، سلماس و میاندوآب و همچنین مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب و سلماس نیز با ارائه گزارشی از عملکرد اعضا و فعالیتهای صندوق در طی یکسال گذشته، راهکارها و پیشنهادات خود را در جهت بهبود عملکرد صندوقها ارائه و خواستار افزایش سرمایه صندوقهای اعتبارات خرد زنان روستایی و عشایری شدند.
انتهای پیام/ن م