به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از رشت،ارسلان سالاری،رییس دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: بر اساس نتایج مثبت آزمایشگاهی، تا کنون ۲۴ نفر در گیلان به این بیماری انگلی مبتلا شدهاند.
او مصرف سبزیهای محلی و فرآوردههایی نظیر نمک سبز و زیتون پرورده را که با استفاده از این نوع سبزیها تهیه میشود، از علل ابتلا به این بیماری اعلام کرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اینکه انگل فاسیولا با شست وشوی سبزیها با محلولها و شویندهها از بین نمیرود گفت: انگل فاسیولا در سبزیجات محلی پخته و یا خشک شده در نور آفتاب از بین میرود.
سالاری از مردم خواست قبل ازمصرف فرآوردههای سبزی محلی، آن را در دمای منفی ۱۸ درجه تا ۳ روز نگهداری و بعد مصرف کنند.
او درگیر کردن کبد، خارش و تب را از نشانههای فرد مبتلا به فاسیولا اعلام کرد و گفت: بیماری انگلی فاسیولا از انسان به انسان منتقل نمیشود.
این بیماری از اواخر اردیبهشت تا پایان خرداد و از مهر تا آبان، شیوع مییابد.
انتهای پیام/عط