به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر شما نیز به دنبال یک پیش غذای خوشمزه و عالی برای مهمانیهای خود هستید این پیش غذا را از دست ندهید و سعی کنید دستور پخت آن را فراگیرید تا بتوانید از آن در مهمانیهای خود استفاده کنید. اگر به فست فودها و رستورانها سر زده باشید متوجه قیمت بالای این پیش غذا شده اید با اینکه مواد اولیه آن ساده است، ولی قیمت آن زیاد است، در نتیجه شما میتوانید با استفاده از مواد اولیهی ساده این پیش غذای خوشمزه را تهیه کنید.
بیشتر کودکان از این غذا استقبال میکنند و به راحتی میتوان گفت که در بین بچهها قارچ سوخاری از محبوبیت بالایی برخوردار است. شما میتوانید قارچ سوخاری را در خانه و به صورت کاملا سالم و ارزان تهیه کنید. همانطور که میدانید بیشتر فست فودها بهداشت غذاها را رعایت نمیکنند و چه بهتر که شما انواع غذاها را در خانه تهیه کنید و با این کار میتوانید از سالم بودن آنها اطمینان داشته باشید. قارچ سوخاری را میتوانید با انواع سسها میل کنید بهترین سس میتواند سس پنیر خامهای باشد که مناسب این پیش غذا است.
مواد اولیه این پیش غذا قارچ، تخم مرغ و آرد است همانطور که مشاهده میکنید تعداد مواد اولیه آن کم و به راحتی قابل تهیه میباشد. اینگونه پیش غذاها در میان کودکان و نوجوانان از محبوبیت به خصوصی برخوردار است در نتیجه، شما میتوانید برای اینکه کودک را به خوردن غذا تشویق کنید از اینگونه پیش غذاها استفاده کنید. در کنار قارچ سوخاری میتوانید از انواع سسها شامل سس کچاپ و سس پنیر خامهای استفاده کنید. در ادامه با دستور پخت و طبخ این پیش غذای عالی با ما همراه باشید.
مواد لازم
قارچ: ۵۰۰ گرم
آرد سوخاری یا پودر نان باگت: ۳۰۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
روغن سرخ کردنی: ۱ لیتر (برای سرخ کن)
مواد لازم برای سس:
پنیر خامهای یا هر پنیری که کش میآید: ۱۰۰ گرم
آرد: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: نصف قاشق چای خوری
فلفل: ۱/۴ قاشق چای خوری
کره: ۲ قاشق غذاخوری
شیر: ۲ پیمانه
مراحل پخت
ابتدا تخم مرغ را به همراه نمک و فلفل مخلوط کنید.
در ظرف دیگر آرد سوخاری را بریزید.
ساقه قارچها را از آنها جداکرده تا بتوانید مواد را داخل حفره آن بریزید. (می توانید سس تهیه شده را داخل قارچ بریزید و بعد سرخ کنید. اگر هم دوست نداشتید میتوانید قارچ را جداگانه سرخ کرده و سس تهیه شده را در کنار آن سرو کنید.)
طرز تهیه سس پنیر:
در ظرفی کره را ذوب کنید و آرد را کم کم اضافه کنید تا به صورت خمیر نرم درآید.
سپس شیر را اضافه کنید.
در آخر نمک و فلفل را اضافه کنید.
پنیر رنده شده را اضافه کنید و هم بزنید.
زمانی که پنیرها ذوب شد سس حاضر است.
سس شما نباید شل باشد.
قارچها را ابتدا داخل تخم مرغ سپس درون آرد سوخاری بغلتانید.
روغن را درون سرخ کن بریزید تا داغ شود.
حال قارچها را درون توری سرخ کن بریزید.
هر زمان قارچها طلایی رنگ شد میتوانید از سرخ کن خارج و همراه سس مورد نظر سرو کنید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/