به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پیراشکی سیب زمینی از غذاهای پرطرفدار روسی است. این غذا را میتوانید به عنوان ناهار یا شام میل کنید. پیراشکی سیب زمینی یک غذای بسیار سبک و خوشمزه است که با سیب زمینی، گوشت چرخ کرده و فلفل دلمهای تهیه میشود. میتوانید به این غذا قارچ، هویج، ذرت و کلم بروکلی نیز اضافه کنید. به جای گوشت قرمز میتوانید از سینه مرغ ریش ریش شده در تهیه این غذا استفاده کنید.
تهیه پیراشکی در منزل بسیار ساده است و تنوع بسیاری دارد. سعی کنید اندازه پیراشکی تان مناسب باشد. نه آنقدر بزرگ و سنگین شود که موقع سرو کردن مجبور شوید آن را نصف کنید و نه آنقدر کوچک باشد که مواد کافی در آن جای نگیرد.
پیراشکیها را میتوان با خمیر پیراشکی، انواع نانهای معمولی و در دسترس و یا سیب زمینی درست کرد. خمیرهای آماده پیراشکی را میتوانید از سوپرمارکتها تهیه کنید. برای سرخ کردن پیراشکیها از روغن کنجد یا روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید. این کار باعث خوشمزهتر شدن پیراشکیهای شما میشود. زمانی که مواد گوشتی پیراشکی را داخل خمیر ریختید با استفاده ار چنگال لبههای خمیر خوب به هم بچسبانید و یا لبههای خمیر را پیچ بدهید تا در روغن از هم نپاشد. پیراشکی را همراه با سس گوجه فرنگی یا کچاب سرو کنید برای زیباتر شدن پیراشکی قبل از سرخ شدنشان بر روی آنها مقداری کنجدیا سیاه دانه بپاشید و سپس آنها را سرخ کنید.
مواد لازم
تخم مرغ: ۱ عدد
سیب زمینی: ۵ عدد
پودر سوخاری: به میزان لازم
گوشت چرخ کرده: ۱۰۰ گرم
فلفل دلمهای: ۱ عدد
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
مراحل پخت
سیب زمینیها را تمیز بشویید و گل و لای آنها را به خوبی پاک کنید.
آنها را درون ظرفی بریزید به آن آب اضافه کرده و روی گاز بگذارید تا پخته شوند.
سپس سیب زمینیهای پخته شده را پوست بگیرید و رنده یا له کنید.
فلفل، نمک و زرد چوبه را به سیب زمینی اضافه کنید.
در یک تابه مقداری روغن بریزید و پیازهای خلالی را در آن تفت بدهید.
به پیاز داغ گوشت چرخ کرده اضافه کرده و با فلفل دلمهای، رب و نمک و فلفل کاملا تفت دهید.
زرده تخم مرغ را از سفیده جدا کرده و خوب هم بزنید.
از سیب زمینی پوره شده به اندازه یک نارنگی برداشته آن را باز کرده مقداری از مواد گوشت چرخ کرده را درون آن بگذارید و آن را ببندید و به شکل پیراشکی فرم دهید.
پیراشکیها را یکی یکی داخل ظرف تخم مرغ فرو کرده و در پودر سوخاری بغلطانید.
مقداری روغن درون تابه بریزید زمان دهید تا خوب داغ شود.
سپس پیراشکیهای آماده شده را درون روغن قرار دهید تا دو طرف آن خوب سرخ شود.
منبع: غذالند
انتهای پیام/