به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آش ماسوآ یکی از آشهای سنتی استان لرستان است. این آش در شهرهای بروجرد استان لرستان و شهر دزفول استان خوزستان طرفداران زیادی دارد.
مواد لازم
پیاز متوسط: ۱ عدد
بلغور گندم: نصف پیمانه
نخود: نصف پیمانه
لوبیا سفید: نصف پیمانه
اسفناج: نیم کیلو خرد شده
کشک ساییده: ۵ قاشق غذاخوری
روغن گیاهی: به مقدار لازم
سیر: به مقدار لازم
نعناع خشک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
مراحل پخت:
ابتدا حبوباتی را که از قبل خیس کرده ایم با مقداری آب میپزیم.
پس از پخت حبوبات بلغور را که از قبل خیس کرده ایم در حبوبات پخته شده میریزیم تا پخته شود.
پس از حدود ۲ ساعت که حبوبات و بلغور خوب پخته شد سبزی را خرد کرده به آن اضافه میکنیم.
در آخر کشک، پیاز داغ و زردچوبه، نمک و فلفل را به مواد اضافه میکنیم.
پس از اینکه همه مواد را با هم مخلوط کردیم حدود ۱ ساعت یا کمتر بستگی به پخت سبزی دارد اجازه میدهیم آش بپزد و به قوام مورد نظر برسد پس آن میتوانید سرو کنید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/