به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شیرینی رول دارچینی یا نان رول دارچینی بسیار خوشمزه را بیاموزید و در خانه به روشی بسیار ساده برای اعضای خانواده تهیه کنید.
مواد لازم:
شیر- یک و یک دوم فنجان
کره آب شده – یک سوم فنجان
شکر- یک چهارم فنجان
خمیر مایه - یک قاشق غذاخوری
آرد - ۴ فنجان
نمک – سه چهارم قاشق چای خوری
مواد داخل رول دارچین:
دارچین - یک و نیم فنجان
شکر قهوهای – سه چهارم فنجان
کره - نصف فنجان
طرز تهیه
۱- ابتدا شیر را با کره، شکر و خمیر مایه مخلوط میکنیم. بعد از چند دقیقه، مخلوط را به آرد و نمک اضافه و کاملا ترکیب میکنیم تا خمیر نرمی بهدست آید. خمیر باید ۳۰ تا ۴۵ دقیقه استراحت کند و حجمش زیاد شود.
۲- روی خمیر را با پارچهای تمیز میپوشانیم و در مکانی با دمای معمولی به مدت ۳۰ دقیقه قرار میدهیم.
۳-خمیر را روی سطح صافی میاندازیم و با کمی آرد ورز میدهیم. حالا آن را با وردنه صاف میکنیم و مواد داخل رول را روی آن میمالیم و سپس آنرا رول میکنیم و در انتها برش میزنیم.
۴-فر را باید از قبل روشن کنیم. در دمای ۱۸۰ درجه، رولهای برش خورده را داخل سینی فر میگذاریم، سپس در طبقه وسط فر به مدت ۳۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه قرار میدهیم تا کاملا پخته شود.
منبع: خراسان
انتهای پیام/