محمدرضا عباسی معاون بهبود تولیدات گیاهی
جهاد کشاورزی گلستان در گفتگو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
گرگان،گفت:کشاورزان گلستانی، ۸۰ هکتار، از اراضی خود را به زیر کشت
سیر بردند که پیش بینی میشود تا پایان برداشت ۸۵۰ تن سیر از این سطح، تولید شود.
او ادامه داد: تولید سال قبل ۲ هزار و ۵۰ تن بود که امسال ۵۸ درصد کاهش مییابد.
مصرف سرانه استان ۷ هزار و ۵۰۰ تن است که از برخی استانها نیز محصول سیر وارد گلستان میشود.
سیر گیاهی از خانوادهی پیاز است و بهخاطر کاربردش در آشپزی و خواص مفیدش برای سلامتی پرورش داده میشود.
سیر سرشار از ترکیبی گوگردی به نام آلیسین است که گفته میشود بیشترین فواید سلامتی و خواص سیر از این ترکیب نشأت میگیرد.
انتهای پیام/م