به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور امروز، شنبه ۲۷ اردیبهشت ماه در جلسه ستاد مقابله با کرونا، اظهار کرد: تمام دانشگاهها به جز دانشگاههای علوم پزشکی که شرایط خاصی دارند و هم اکنون هم تقریبا فعال هستند از ۱۷ خرداد فعالیتشان را آغاز خواهند کرد.
رئیس جمهور در ادامه بیان کرد: فعالیت دانشگاهها تنها برای کارگاهها، آزمایشگاهها، موارد ضروری و برگزاری امتحانات است که پس از آن دانشگاهها به تدریج فعال میشوند.
بیشتر بخوانید: شیوه برگزاری امتحانات پایان ترم در ۹ دانشگاه تهران
لازم به ذکر است، با شیوع ویروس کرونا در کشور فعالیت حضوری دانشگاهها تعطیل شده و در دو ماه گذشته کلاسهای آموزشی به صورت مجازی برگزار شده است.
انتهای پیام/
خدا رو شکر تکنولوژی دنیای مجازی میتونه کمکی باشه برای کاهش تردد و در نتیجه کاهش آمار ابتلا و مرگ و میر
امیدوارم مسئولین برای سلامتی جان مردم تصمیم درست بگیرند
با این طرز کار کردن وزارت بهداشت و دولت دانشجوها و استادا باید تحریم کنن والا آمار وحشتناک میشه
همه باهم کرونايي ميشويم اگر زنده مانديم که هيچي اما اگر مرديم همش تقصيره اين مسول نامرد بود
علاج واقعه قبل از وقوع باید کرد...
اگر جون انسانهابراشون مهم باشه تو این عصر تکنولوژی و دنیای مجازی، میشه خیلی کارها رو بدون اینکه نیاز به تردد باشه با این تکنولوژی انجام بشه و خطر ابتلا هم کمتر میشه
قرار شد در کرونا به همدیگر کمک نماییم و تمهیداتی در این زمینه بر حال دانشجویان اندیشیده شود تا در حل مشکلات هم فکری کنند نه اینکه دردی از هم دوا نکنیم و همچنین با توجه به شرایط خاص ناشی از بیماری کووید ۱۹ در کشور و با توجه به ماه مبارک رمضان تاریخ پایان نیمسال دوم 98-99مسئولین حتی حاظر به تغییر امتحانانت نخواهند بود حداقل امتحانت را هشت یا ده روز عقب بیندازید به خدا به جایی بر نمی خورد بگذارید دانشجو فرصت درس خواندن داشته باشد
دوما شما اگه درس خون بودی دانشگاه آزاد قبول نمیشدی.
سوما تا ترم پیش که همه چی عادی بود چقد درس میخوندی؟
توی خوابگاه اتاقمون از بس کوچیک بود وقتی یکی از بچه ها سرما میخورد کل بچههای اتاق سرما میخوردن. اونوقت اگه یکی کرونا بگیره چی میشه!
واقعا بازکردن دانشگاه خیلی خطرناکه تو این اوضاع