«بر اساس دستورالعمل پذیرش انبار و صدور مصوبه شورای عالی بورس، بانکهای صادرات ایران، رفاه، ملت و سامان به عنوان خزانه سکه (انباردار) در بورس کالا پذیرفته شدهاند. بر اساس ماده ۴۹ دستورالعمل موصوف، بانکها تنها مجاز به بررسی اصالت سکه جهت پذیرش و نگهداری آن در خزانه و صدور فاکتور جهت تهیه گواهی سپرده کالایی برای شرکت سپرده گذاری مرکزی هستند. در این فرایند بانکها تنها مجاز به بررسی اصالت سکه و انبارداری آن هستند. از این رو نقش بانکها تنها محدود به دو وظیفه یاد شده بوده و نقشی در قیمت گذاری سکه در بورس کالا ندارند.
بیشتر بخوانید: گواهی سپرده بانکی در بورس کالا راه اندازی نمیشود
ممکن است این سوال ایجاد شود که تفاوت قیمت سکه در بازار و بورس کالا که برخی اوقات تا ۷ میلیون ریال نیز دیده میشود ناشی از چه عاملی است؟
۱. عدم نیاز به مراجعه حضوری جهت خرید فیزیک سکه و دسترسی به معاملات آنلاین.
۲. امنیت بیشتر با وجود اصالت سنجی سکه توسط بانکهای منتخب مورد تایید بورس.
۳. عدم نیاز به نگه داری فیزیکی سکه در بورس و انبارداری با هزینه بسیار پایین توسط بانکهای منتخب.
از جمله دلایل تمایل خرید گواهی سکه به قیمت بالاتر از خود سکه توسط خریداران در بورس کالا است.»
انتهای پیام/
هنگام تقسیم یارانه نقدی45500تومانی ارزش پول نقدی ملت درهرماه برابرباده دلاربودبرای هرفرد.دولت ومجلس وقت کشی میکنندوازطرف دیگرهمه وقت کشی میکنندهم درخریدوهم درفروش ورکودوتورم انتظاری هم باافزایش ساعت دوازده شب نرخ بنزین ومرض واگیردارناشی ازکاهش قدرت خریددورازانتظارنبود.این همه زمین خواری وجنگل خواری جزمریضی هیچ چیزنداشته.طلاهم بفروشندسلطان سکه دارندکه اعدام کنند.